Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 2,5 és egy 6 hónapos gyerekem. A szülés óta le is fogytam, de a férjem mégsem kíván, nagyon ritkán szeretkezünk. Sőt rajtakaptam, hogy titokban maszturbál a Carmen Electra képeire. Mit tegyek?
Hát beszélgetés azt hiszem.. meg a régi jól bevált trükkök, hogy szexi fehérnemű, kis sztriptíz, gyakoribb kezdeményezés ez meg az, hátha. Azt nem írtad, el is utasít, vagy csak simán ő kezdeményezi ritkán, mert nem mindegy, ha az utóbbi akkor kezdeményezz te!
(Ez valószínűleg nem egy jó módszer, de egyszer mikor az élettársam meztelen nőket ábrázoló háttérképet rakott ki a gépre, én kicseréltem erre: [link] nem mondott semmit de vette a lapot és soha többet nem rakott ki olyan képet. Ha ő elvárja, hogy retusált.bombanőnek nézzek ki, akkor kicsit szedje össze magát ő is, pedig tényleg semmi baj nem volt az alakommal, mindig dicsőítette is, de akkor is szarul esett, hogy meztelen nőket háttérképnek )
Hagyd, hogy rajtakapjon, ahogy titokban maszturbálsz xy képeire.
Na jó, nem kell kép, mondjuk az ágyban mellette fekve, tőle elfordulva elégítsd ki magad "titokban", de azért vegye észre.
Szia!
Szerintem beszélgess el vele és legyen romantikus közös estétek is egy kis műsorral. pl vacsi után közös fürdés masszázs és sztriptíz. Addig a gyermekekre vigyázzon anyukád. A maszturbálás meg természetes dolog a pasiknál. Kérd meg csinálja neked is.
N:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!