Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság egy szeretőt találni?
Akkor jó. :) Válaszolok a kérdésre is:
Szerintem aki manapság szeretőt akar az nem egy barátnőben gondolkodik, hanem inkább valakiben akit lehet dugni, akivel mindent megtehet amit az asszonnyal nem. Aki új és izgalmas. Nem akar érzelmeket, felesleges szeretgetést, csak élvezi a helyzet pikantériáját. A másik oldalról örül neki hogy olyan nőt dug akinek van férje, hiszen izgalmas a helyzet de korkülönbség van és ezért nem tud azonosulni a nővel. Talán nem is akar.
A haverom is így áll ezekhez a nőkhöz, csak dugja de semmit sem akar tőlük. Szerintem igaza van. Mindenki érdemei szerint kapjon.
Köszönöm a válaszod.
Igen, alapjában véve én is ezt értem egy szerető viszonyom. Semmi más, csak szex, semmi érzelem, semmi kötöttség, csak a puszta vágy. Így két ember sokmindent megtehet egymással. :)
Viszont én tovább gondolom ezt az egészet, ha két ember tovább "építi" ezt a kapcsolatot, akkor lehet teljes őszinteséget, tiszta barátságot is belevinni az élvezetek mellé.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!