Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem lehet manapság egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet manapság egy szeretőt találni?

Figyelt kérdés
Egy szeretőt, aki nem kőbunkó, akibe szorult egy kis intelligencia és kedvesség. És nem anyuka szoknyája mellett ül.
2009. szept. 15. 08:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Lehet, csak legyél válogatósabb! Ha adódik, nyomulj! Szerető kell, vagy mi!! :D
2009. szept. 15. 09:07
 2/22 A kérdező kommentje:
Válogatósabb? :) Hisz még ilyet sem lehet találni, amit leírtam, ne viccelj.
2009. szept. 15. 09:11
 3/22 anonim ***** válasza:
Nálam ezek alap dolgok. Akkor pont Én kellenék neked?
2009. szept. 15. 09:28
 4/22 A kérdező kommentje:
Lehet :)
2009. szept. 15. 09:30
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd sértésnek, de lehet azért, mert nem vagy olyan jó nő?
2009. szept. 15. 09:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Nina?:D
2009. szept. 15. 09:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sértődős. Lehet, szubjektív a jó nő fogalma. Vannak nála csinosabb és helyesebb nők, de vannak kevésbé előnyös kinéezűek is. Tudom, hol a helyem. :) De ennek ellenére nem lehet találni.
2009. szept. 15. 09:38
 8/22 A kérdező kommentje:
Nina? Nem.
2009. szept. 15. 09:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó. :) Válaszolok a kérdésre is:

Szerintem aki manapság szeretőt akar az nem egy barátnőben gondolkodik, hanem inkább valakiben akit lehet dugni, akivel mindent megtehet amit az asszonnyal nem. Aki új és izgalmas. Nem akar érzelmeket, felesleges szeretgetést, csak élvezi a helyzet pikantériáját. A másik oldalról örül neki hogy olyan nőt dug akinek van férje, hiszen izgalmas a helyzet de korkülönbség van és ezért nem tud azonosulni a nővel. Talán nem is akar.

A haverom is így áll ezekhez a nőkhöz, csak dugja de semmit sem akar tőlük. Szerintem igaza van. Mindenki érdemei szerint kapjon.

2009. szept. 15. 09:43
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Igen, alapjában véve én is ezt értem egy szerető viszonyom. Semmi más, csak szex, semmi érzelem, semmi kötöttség, csak a puszta vágy. Így két ember sokmindent megtehet egymással. :)

Viszont én tovább gondolom ezt az egészet, ha két ember tovább "építi" ezt a kapcsolatot, akkor lehet teljes őszinteséget, tiszta barátságot is belevinni az élvezetek mellé.

2009. szept. 15. 09:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!