Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok fiú és még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok fiú és még szűz, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretnék már növel lenni,eddig komoly kapcsolatot kerestem,de belefáradtam!Mindenki visszautasított!

És hát az igazság az,hogy nem vagyok valami beszédes!

A másik az,hogy szeretem a footjob-ot!

Mit tegyek?

2009. szept. 15. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Tanulj csajozni!

Menj el, ameddig bírsz egy csajnál, de ne szexelj addig amíg a tökéleteset nem találod meg. Én is annyi idősen vesztettem el k*rvával, sztem biztos szebb lehet olyannal akivel szerelmesek vagytok, de nekem ez nem adatott meg, és legalább azóta tudom mi a szex, mert lett önbizalmam is, mert második alkalommal egy kolleganőmmel csináltam és nagyon kivolt :D

2009. szept. 15. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
honnan tudod milyen a footjob ha még nem voltál nővel magadnak csináltad vagy mi? egyébként szedjél fel egy bnőt 19 évesekkel már nem kell 6 hónapokat várni hogy lefeküdjön veled
2009. szept. 15. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
semmit ne csinalj. ismerkedj, szorakozz, és majd talalsz egy neked valo lanyt, akit majd szeretsz, meg ő is téged, és akkor mar nem sokaig leszel szűz. de nyugodj meg, nem szégyen ha vki az. en 18 éves koromig vartam, nem bantam meg, de jo lett volna ha még később veszitem el.
2009. szept. 15. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, ne parázz amiatt hogy 19 évesen még szűz vagy. Én is az voltam. Vagy is 19 évesen vesztettem el. Szerintem várjál nyugodtan, nem ciki, én is csak azt tudom mondani, hogy keresgélj, szórakozz élvezd az életet és egyszer csak rád talál a szex! Hidd el, meg éri türelmesnek lenni!!

És ha már nagyon nem bírod és inkább feladod, akkor menjél el egy szórakozó helyre ott tuti találsz 1 csajt akit felszedhetsz. De annak nem sok értelme van....

2009. szept. 15. 16:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak képeket videókat néztem!

Köszönöm a válaszokat,valószínű,hogy várni fogok,nem kapkodom el!Meg nem is szeretnék egy éjszakás kalandot!

2009. szept. 16. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szexelj gyorsan valakivel.
2009. szept. 20. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:

én pont ugyanebben a helyzetben vagyok mint te

ne siessd el várni kell és meglesz :):):)csak türelem

2011. jan. 8. 19:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!