Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtátok otthon? Szerintetek hogy helyes?
Szeretnék érdeklődni hogy lányok ti elmondtátok anyukátoknak hogy lefeküdtetek a barátotokkal vagy hogy épp készültök ?
Úgy értem ha még szűz vagy/voltál ... ?!
Most lehet hogy itt nagy felháborodások lesznek ...
De én véleményem szerint nem kell emondani...én legalábbis nem mondtam még el .
Tisztességesen tudjuk hogy kell gumit használni stb, hogy aránylag azért óvatosabban kell a dolgot csinálni nem mint az állat hogy kine szakadjon stb .
Én nem érzem hogy ez anyukám dolga lenne ...
Nem akarok bunkó lenni , de ez olyan mintha megkérdezném őt hogy : Hány f@sz volt a szájába ? Most ez durván hangzik ..de gondoljatok bele ? Szerintetk van közünk hogy mikor-kivel volt ?
Na akkor neki mért kéne vas szigorral a fejünk fölött állni és szinte már az aktusba is beleszólni ?
Én ugy gondolom hogy még fiatal vagyok addig gumi...
Aztán ha 17-18 leszek elmegyek orvoshoz fogamzásgátlóért.
Szóval ti elmondjátok/elmondtátok lányok ?
15/L
Ui: Ez egy tök értelmes-normális kérdés! Bunkóságokat NE ÍRJATOK hogy pl: H*lye pics@ vagyok meg útszéli rib@nc stb. Ilyet nem kérek mert ez f@szság...Normális véleményt kérek , ha erre nem vagy képes , ne írj !
Köszi
Szia!
Én nem mondtam el anyukámnak. Tényleg nemtartozik rá, meg egyszerűen nem vagyunk olyan viszonyban.
Bár gondolom, az az optimális, ha tudják, mégis csak lehet akármi... de én vállalom a "kockázatot", minthogy eltiltsanak, volt olyan barátnőm aki ígyjárt.
Nekem azért tudja anyum mert vele voltam nődokinál a gyógyszert kiíratni. Mi se vagyunk olyan kapcsolatban hogy a részletekbe beavassam. De azt mondta szóljak ha lesz valami. Én csak annyit közöltem, hogy holnap ott szeretnék aludni barátoméknál. Ő meg annyit mondott hogyha biztos vagyok benne hogy vele szeretném és szeretem barátom akkor menjek. Azóta sem esett róla szó:)
Apum pedig mai napig nem tudja mert azt mondtuk neki, hogy két napos LAN-partyra megyek. Nálunk ez nem volt feltűnő mert sokszor eljárok ilyen bulikba.
De szerintem se kell elmondani. Ha felelősségteljesen védekeztek akkor semmi köze hozzá.
az anyád nevelt abban a csekély 15 éveden keresztül, és az anyukáknak ez igenis fontos h a lányok mikor veszti el, én úgyvoltam ezzel h ennyivel "tartozom" neki, hogy szólok, hogy mire készülök.
a korodból kiindulva pedig, sztem anyád abszolút nemörülne neki, ha ezt megtudná, gondolom te ezért nemmondtad el.
és egyáltalán nemolyan ez h megkérded anyádtól h hány f@sszal volt dolga, ugyanis nemvagy köteles minden egyes szexuális aktusodról beszámolni anyádnak. megtudta h elvesztetted, onnan már nemfog mindnehova kövertni és nemtartozol neki kiselőadással h melyik pasiddal, hányszor feküdtél le. gondolom természetes hogyha összejössz azután vkivel, akkor előbbutóbb leis fekszel vele.
mikor én elvesztettem, szóltam anyámnak, h már elég ideje járunk, szeretjük egymást, és leszeretnénk feküdni. anyám megfogta a kezem, elvitt nőgyogyihoz, felirattunk gyógyszert, azt onnan zöld utam volt. sosem kérdezgette h kivel és hányszor feküdtem le. és így csalódás sem érte, h majd vmikor 2-3 év múlva bevallom, h anya, 15 éves korom óta nemvagyok szűz...
sztem ha nemakarod h anyukád csalódjon benned, mond el neki, minél hamarabb. az anyukáknak ez fontos.
Szerencsére nekem ilyen problémám nincs. Anyámmal elég jó viszonyban vagyok, és már beszélgettünk a szexről. Mondta, hogyha úgy érzem hogy fel vagyok rá készülve, és védekezünk, akkor miért ne. Azzal nincs probléma, hogy kivel, mert van már egy lassan másfél éves kapcsolatom.
Csak én még nem akarom elveszteni...
Szintén 15/L
Köszönöm a válaszokat!
És azt is köszönöm hogy normális emberi módon lett közölve !
Szóval 20:16-os válaszoló !
Szerintem hagyjuk ezt a maszlagot hogy : Jajj 15 évesen már nem vagy szűz uhh itt a világ vége ...
Ahogy az utolsó írta , nekem is van hosdzú kapcsolatom.
Mi a jóisten van akkor hamár megtörtént ?
Semmi ...
Amúgy meg jól gondoltad ... azért nem mondtam neki.
Mert ha erről a témáról van szó , egyszerűen idegbeteg.
Nekem is nyomta a dumát hogy még korai stbstbstb.
Én most kerültem közép iskolába (9. oszt) és az új osztálytársaim csajok mesélik hogy így a pasíuk-úgy a pasijuk.
Egyiknek 15évesen 18éves másiknak 22 a barátja.
És természetesen nem szűzek és aludtak már egymásnál.
Érdekes az Ő szüleik nem hisztizik-nem csinál gondot.
Én is várom már hogy végre meglegyen engedve az ottalvós dolog.
Végülis .. ha az én Anyukám is úgy állna a dologhoz hogy : Persze szóljak , akkor mondanám.
De hogy kiborul hogy : Nehogy megtegyem megráérk stb..hát így nem.
sztem anyukád okkal mondja azt amit mond. te vagy az ő lánya, és sztem nemszeretne olyannak látni most v a későbbiekben mint az osztálytársaid. 15 évesek, és 22 éves pasival járnak. gondolom szőkék, nagymellűek, és magassarkúban járnak, és vakolattal :D (ez nem általánosítás, elnézést előre is minden olyantól, aki eztígy konkrétan magára veszI)
és a későbbiekben sem szeretne gondolom olyannak látni anyukád, h 18 vagy, de egy kiégett, 30 évesre hajazó nő.
nos, temár elvesztetted, így nincs mit tenni, de sztem mond el anyukádnak. hatalmas csalódás lenne neki, hacsak jóval később tudná meg. nemfog ugyan örülni neki, de legaább azt szem előtt tartja majd, h őszinte voltál vele, és nem titkolóztál.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!