Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek megfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek megfordult már a fejetekben, hogy egy másik lánnyal milyen lenne? Én szeretnék egy ilyet, csak SAJNOS NINCS senki aki bevállalná! Pedig annyira jó lenne!

Figyelt kérdés

Mert én speciel egy fitness-es újságból egy modellt, és iszonyat felizgulok rá, és ezért önkielégítést is végzek így.Nagyon sexy abban a bikiniben.. jó alakja van, stb.

Egyébként van barátom,rendesen működik a sex,csak nagyon izgatja a fantáziánkat, hogy milyen lenne nyalni,ujjazni,kényezteteni egy lányt! igényes lányokkal annyira kipróbálnám!

2009. szept. 14. 17:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%
én fiú vagyok de ha akarod beöltözök lánynak és kipróbálhatjuk:D
2009. szept. 14. 18:07
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy...
2009. szept. 14. 18:11
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Miért beteg? Fogadjunk, hogy a második válaszadó csaj, a fiúk nem olyan prűdek, mint mi.

Még sosem feküdtem le lánnyal, de ahogy magamat ismerem, be fog következni:D Leírta: van barátja, de izgul a csajokra is. Szóval valószínűleg biszex. A mai világban ennek már nem kellene ennyire felháborítónak lenni. Ráadásul ahogy elnézem, tinédzserkorú lehet, szóval most fedezi fel a dolgokat... Abból, hogy kipróbálja, nincs semmi szerintem. Nekem is van barátom, totálisan heteronak érzem magam, mégis kipróbálnám csajjal=)

És most ezért tartsam undorítónak magam?

17/L

2009. szept. 14. 18:15
 4/19 A kérdező kommentje:

komolyan megtennéd egy csajjal?:O húúha :) dejóóó! :) végre vki :) és neked is van pasid?:O hmmmm... :PPPP ezmár aztán igen.. én bennelennék :P és a párom is :)

és am egyáltalán nem vagyok beteg kedves 2. válaszíró.. igaza van ennek a 17 éves lánynak..fiatal vagyok (19) és szeretném kipróbálni igen is.hogy milyen lehet kényeztetni egy nőt..

2009. szept. 14. 19:35
 5/19 anonim ***** válasza:

Hmm az nagyonjó*.*

Én voltam már együtt lánnyal, bármikor megtenném megint, talán némi biszexualitás is szorult belémXD Kegyetlen élvezetes dolog, szerintem jobb, mint egy pasival.

2009. szept. 14. 19:42
 6/19 anonim ***** válasza:
16 évesen bennem is motoszkált ilyesmi, de azóta kinőttem..:D
2009. szept. 14. 20:23
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Én 18 éves vagyok de nagyon szívesen kipróbálnám, már 4 éve van barátom vagyis a 4 év alatt 3 különböző férfival voltam de attól még miért ne lehetne kipróbálni egy lánnyal nekem nagyon tetszene a dolog pont úgy gondolom ahogy a kérdező hogy jó lenne felderíteni egy női testet és kényeztetni megízlelni bedugni az ujjam hmmm... ha csak rá gondolok :) remélem akad majd egyszer rá alkalmam az életbe :p
2009. szept. 14. 22:04
 8/19 anonim ***** válasza:

Én még sosem akartam kipróbálni lánnyal, valahogy nem izgat.

17/L

2009. szept. 14. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:

engem sem izgat,mert nagyon jó a barátommal,16évesen gondoltam rá,de sosem akartam konkrétan,maradok a kemény férfiaknál:)

21L

2009. szept. 15. 00:04
 10/19 A kérdező kommentje:

köszi csajok a válaszokat :)

megoszlik a vélemény,de hát ez csak természetes :)

De örülök azért,hogy nem vagyok egyedül :)

2009. szept. 15. 08:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!