Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek megfordult már a fejetekben, hogy egy másik lánnyal milyen lenne? Én szeretnék egy ilyet, csak SAJNOS NINCS senki aki bevállalná! Pedig annyira jó lenne!
Mert én speciel egy fitness-es újságból egy modellt, és iszonyat felizgulok rá, és ezért önkielégítést is végzek így.Nagyon sexy abban a bikiniben.. jó alakja van, stb.
Egyébként van barátom,rendesen működik a sex,csak nagyon izgatja a fantáziánkat, hogy milyen lenne nyalni,ujjazni,kényezteteni egy lányt! igényes lányokkal annyira kipróbálnám!
Miért beteg? Fogadjunk, hogy a második válaszadó csaj, a fiúk nem olyan prűdek, mint mi.
Még sosem feküdtem le lánnyal, de ahogy magamat ismerem, be fog következni:D Leírta: van barátja, de izgul a csajokra is. Szóval valószínűleg biszex. A mai világban ennek már nem kellene ennyire felháborítónak lenni. Ráadásul ahogy elnézem, tinédzserkorú lehet, szóval most fedezi fel a dolgokat... Abból, hogy kipróbálja, nincs semmi szerintem. Nekem is van barátom, totálisan heteronak érzem magam, mégis kipróbálnám csajjal=)
És most ezért tartsam undorítónak magam?
17/L
komolyan megtennéd egy csajjal?:O húúha :) dejóóó! :) végre vki :) és neked is van pasid?:O hmmmm... :PPPP ezmár aztán igen.. én bennelennék :P és a párom is :)
és am egyáltalán nem vagyok beteg kedves 2. válaszíró.. igaza van ennek a 17 éves lánynak..fiatal vagyok (19) és szeretném kipróbálni igen is.hogy milyen lehet kényeztetni egy nőt..
Hmm az nagyonjó*.*
Én voltam már együtt lánnyal, bármikor megtenném megint, talán némi biszexualitás is szorult belémXD Kegyetlen élvezetes dolog, szerintem jobb, mint egy pasival.
Én még sosem akartam kipróbálni lánnyal, valahogy nem izgat.
17/L
engem sem izgat,mert nagyon jó a barátommal,16évesen gondoltam rá,de sosem akartam konkrétan,maradok a kemény férfiaknál:)
21L
köszi csajok a válaszokat :)
megoszlik a vélemény,de hát ez csak természetes :)
De örülök azért,hogy nem vagyok egyedül :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!