Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban gáz lenne?
Gyakran elképzelem milyen lenne hármasban szeretkezni(a fárjem, én+ még egy nő, semmiképp sem férfi).
Lehet, hogy ez beteges, és a férjem nem is tud róla. Konkrét jelöltem nincs is harmadiknak, csak az a fura, hogy nőt tudok csak elképzelni harmadiknak.
Köszi a gyors válaszokat!!!
Nem mondtam, hogy jól esik, még nem is próbáltam,a férjem nem is tud erről, sőt az is lehet, h. féltékenységi rohamot kapnék!!!Csak azt irtam, hogy vannak ilyen gondolataim, és nemtudom, h. miért...
Gondolataim nekem is vannak... De ahogy elképzelem jobban, tehát látom lelki szemeim előtt, ahogy barátom szeretkezik egy másik lánnyal, MELLETTEM, egyből elmegy a kedvem az egésztől. Max akkor tennék ilyet, ha nem lenne barátom, csak mondjuk egy ismerős... De nagyon féltékeny lennék, sőt, ahogy ismerem magam, meg is bánnám. De nem tennék ilyet, tehát nem kellene megbánnom...
Ez az én véleményem 19 évesen...
18:01-es én is valami hasonlót érzek.
De akkor miért képzelem el?????
Nem tudom... biztos tetszene a dolog! De nem azzal a pasival, akit szeretsz... vagyis én így vagyok vele... Nem bírnám nézni, ahogy barátom mással szexszel és úgy, hogy én ebbe beleegyeztem..
Mindig bennem lenne, hogy az a másik lány sokkal jobb nálam, többet tud, csinosabb, szebb... stb... Így sem vagyok elégedett magammal, nem hogy még egy ilyen "élmény" után... :S Áhh...
Gondolataim tényleg nekem is vannak, de hamar elmennek, ahogy arra gondolom, hogy a barátom mellettem szeretkezik egy másik lánnyal... miközben én nagyon szeretem és olyan jól megvoltunk... azonnal elmegy ettől az "élmény"től a kedvem... Csak ezt tudom mondani... :S
18:01-es voltam azt hiszem :)
Hú, ha engem lepne meg ilyennel a párom, le nem cserélném semmi pénzért!!!
30/F
A puding próbája az evés. Próbáljátok ki, és elválik.
Hogy a férjednek tetszeni fog, az 99,99%. Ha pedig gondolsz rá, akkor legalábbis 50%+, hogy neked is. Ahogy írták is előttem, ha tényleg szeretitek egymást, akkor gáz semmiképp nem lehet belőle, élménynek mindenképp jó lesz. Ha meg beválik hosszabb távon is, akkor külön jól jártatok.
Beszéljétek meg, készüljetek fel, próbáljátok ki, aztán mesélj, hogy sikerült és mire jutottatok. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!