Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A helyszín miatt nem szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyszín miatt nem szeretkezhetünk? Vagy egyáltalán ez az?

Figyelt kérdés

A barátommal féléve vagyunk együtt.4hónapja feküdtünk le egymással,mindkettőnknek az volt az első.

Viszont sajnos ez csak szex,nem szeretkezés.Szóval jóformán csak abból áll,hogy elmegyünk mindketten és ennyi,se előjáték,se semmi.Max egy kis smárolás.

Sajnos a helyszín miatt nem nagyon megoldható,hogy tovább tartson,mert ha náluk vagyunk időhöz vagyok kötve.Itthon viszont anyukám miatt nem lehet.

Mindketten tudjuk,hogy ez így nem jó,de hogyan oldhatnánk meg azt,hogy legyen több időnk és helyünk.Na meg ha már ezek megvannak,hogy kényeztethetnénk egymást?

2009. szept. 14. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
hány évesek vagytok?
2009. szept. 14. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
nőjjetek fel előbb. te csak 20 percig lehetsz a barátodnál? illetve szexelsz de anyáddal egy házban nem mersz? tudod milyen ez az egész amit leírtál? gyerekes.
2009. szept. 14. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
én is kíváncsi lennék a korotokra...ha már vagy annyi idös, hogy a szexel is foglalkoznod kéne, akkor anyukádtól nem kéne tartanod...és barátodnál mért vagytok idöhöz kötve?hazaér anyuka vagy apuka aztán nem engedi a dolgokat?akkor biztos van rá oka is...
2009. szept. 14. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:

17évesek vagyunk.

Nem arról van szó,hogy 20percet lehetek náluk,hanem arról,hogy a hazajutásomat nehéz megoldani.

2009. szept. 14. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Már megint milyen képmutatóan okosok a NAGYOK!!!

Próbáljátok meg vm eldugott helyen csinálni, ne otthon.

Tudom, ez most furán hangzik, de mi régen a temető mögött csináltuk, arra soha nem járt senki éjjel...Otthon persze mondhatod, hogy discoba mész, v. barátnőkhöz.

A fentiekhez szólva, nem mindenkinek adatik meg az a luxus, h. engedélyezik a szülök a kapcsolatát.Én pl. 19 évesen választhattam, az otthonom és a pasim között.

Most ezért sokan le fognak pontozni, de ez van...24/L

2009. szept. 14. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

@17:00: Temető mögött éjjel? Nem semmik voltatok! Nem tudom ki hogy van vele, de nekem spec. nem csak hogy nem lenne vonzó egy ilyen hely, de egyenesen taszítana a dolog. A leleményességet díjazom, de azért találhattatok volna valami olyan helyet, ami kevésbé áll ilyen közel a kegyeletsértéshez.

A kérdezőnek: esetleg megpróbalhatnátok valami olcsóbb szobát kivenni egy délutánra, vagy hétvégén egyik (esetleg mindkét, ha az ottalvás kérdését már letudtátok) napra és így tudtok egymásra koncentrálni.

2009. szept. 14. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozzatok meg az egymásnál alvással:) Akkor megvárjátok még a szülők elalszanak és hajnalig mehet a dolog.
2009. szept. 14. 18:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!