Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem be jobban a péniszt a számba?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom bevenni a számba a barátom péniszét,vagyis ha lejjebb megy elkezdek öklendezni.Lehet ez ellen tenni valamit?vagy ehez a hányingerhez hozzá kell szokni?:S2009. szept. 14. 15:45
1/8 anonim válasza:
Talán ne kapd be annyira mélyen,(mert hogy minek) de ha a barátod öklendezéssel szereti,akkor úgy kell csinálni
:-))
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azt szereti ha öklendezek:D
De én szeretném sokkal jobban bevenni,de nem megy :( :D
Mert gondolom ők is azt szeretik aki jól betudja venni
2009. szept. 14. 15:51
3/8 anonim válasza:
Drágám mivel látom tényleg szeretnél a fenti problémában fejlodni fogadd meg tanácsom " ismétlés a tudás attya " ,de a viccet félre téve igyekezz a torkodat s nyelocsovedet ellazítani s akkor kevésbé lép fel a hányinger mikor az akcióra sor kerul,s ha mégsem menne hát a mélytorok helyett marad a másik mód aź arcod oldalra elléggé nyúlik s próbáld meg oldalra tólni a péniszkét ...sok sikert :-), :-) ! ! !
4/8 anonim válasza:
Igen az olyan szép mikor egy nő arca ágyúcső vastagságúra nyúlik :D
Szerintem csak addig vedd be mig jólesik, egy öklendezős jelenet kissé lehangoló, a másik meg hogy neadj isten a combjára teszed a vacsidat....sztem ne erőltesd nagyon :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Így lesz :)
2009. szept. 14. 16:11
6/8 anonim válasza:
Játssz rá egy kicsit optikailag és a szád alatt fogd közre a kezeddel is a "párodat" és úgy járj rajta fel s alá!
7/8 anonim válasza:
Igen, meg is kell fogni közben, úgy még jobb érzés.
De egyáltalán nem kell mélyen benyomni: az csak látványos, de a vége felé a legérzékenyebb, nem a töve. Bőven elég addig bekapni, amíg még nincs kellemetlen érzésed.
8/8 anonim válasza:
Én erről azt olvastam, hogy amikor érzed öklendezned kell, nyelni kell sűrűn, meg olvassgass utána neten, i deep throat, és hasonlók, ha értesz angolul, mélytorok, ha nem. :) Aztán meg barátodon gyakorolni. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!