Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy rá nyitottatok vkire miközben szerelmeskedtek? Illetve fordítva, volt már olyan hogy rátok nyitottak?

Figyelt kérdés

Otthon szülőkre, vendégségben a vendéglátóra, rokonra, koliban stb.

Hogy reagáltátok le az egyiket? És a másikat?

2009. szept. 14. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Őszintén igen volt már olyan szitu hogy ránk nyitottak,jó nem vooltunk még nagyon benne a dolgokban..:9de eléggé gáz én (lány) jót nevettem rajta barátom is de én még azóta si ha feljön,,az kész.Nem 1x volt olyan helyzet is hogy sokan voltak és fennált a evszély hogy bmikor benyithatnak de nem történt meg szerencsére:)Poénként kell felfogni azt kész,jó mondjuk ha szülő nyit be az kicsit cink késöbbiekben de ha tesó vagy bki akkor jo poén..:)
2009. szept. 14. 14:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
kicsi koromban báttyámra..:D elkezdtem visitozni anyunak ő meg jol lecseszte h legalább zárkózzanak be:D
2009. szept. 14. 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ez egy érdekes történet!

A jó édes anyucikámnak ugye egyszer sikerült benyitni miközben már a maci bement a málnásba ugye és közölte hogy meghozta a paplant! Na mivel akkor még a kapcsolat elején voltunk úgy isten igazából nem is foglalkoztunk vele ő letette a paplant (a szoba másik végén aztán kiment).

Na de a csattanó még most jött amikor is úgy rá 2 percre megjelent a párnákkal.

Szerinted?

A maci a málnásba majdnem röhögő görcsöt kapott.

2009. szept. 14. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyszer, még otthon az öcsém nyitott be a szobámba, mert nem tudta, hogy ott a barátnőm. :) Ment az eksön nagyban, szerencsére takaró alatt. Ő jobban zavarba jött, mint mi, de utána egy szót sem beszéltünk róla.
2009. szept. 14. 16:35
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Rányitni nem, de hallani igen. Anyámék szobája az enyém mellett van... Na az undorító xD De olyan volt már, hogy barátnőm pasijával, meg én is a pasimmal egy szobában, két egymás melletti ágyon csináltuk. Jó volt :D
2009. szept. 14. 18:07
 6/16 Malenkaia válasza:

Nálunk is volt, hogy ránk nyitottak. :D Igaz még az elején voltunk, meg kedvesemen haverja volt. XD Aztán a barátom álloképessen kikergette a szobából a konyhába,ahol többen is voltak. :S :))) Hát ennyi,naná h elröhögtük mi is. :)

21/L

2009. szept. 14. 18:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Ránk akkor nyitott ránk barátom apukája mikor még éppen a vetkőzés hevében egymásnak estünk- " hoztam egy kis nasit" felkiáltással:D

Aztán gyorsan le is lépett, mi meg azóta is jót röhögünk a dolgon:D

2009. szept. 14. 18:41
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát igen sajnos, az ilyennel nem igazán tud mást csinálni az ember, minthogy nevet rajta :)

Ránk egyszer barátom nővére nyitott ránk, de szerencsére takaríó alatt voltunk, sötét volt, és nem volt teljesen egyértelmű h mit csinálunk :) De azóta azért kopog :D

2009. szept. 14. 19:20
 9/16 anonim válasza:
rányitáshoz nem volt szerencsém. hála a jó égnek. főleg szüleimre nem akarok rá nyitni... és aztse akarom h fordítva megtörténjen. haverokra még szerintem poén is bizonyos értelemben. az kicsit kellemetlenebb volt mikor házibuliban arra keltem h mellettem csinálják.
2009. szept. 14. 22:28
 10/16 anonim ***** válasza:
egy szórakozó helyen rányitottam a wc-ben egy párocskára. nem zárták be :) és még a pasi volt felháborodva. 10 perc múlva kijöttek, fizettek és elhúztak .... :D:D:D
2009. szept. 16. 14:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!