Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenyelem a spermát, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 13:50
11/18 anonim válasza:
Ne csodálkozz,hogy ilyen értelmes kérdésre milyen választ kapsz... vajon milyen bajod lehetne ??? De ugye szexhez már elég értett vagy úgy gondolod..
12/18 anonim válasza:
ehh-.- ez olyan mint amikor múltkor olvastam valahol hogy a csaj azt kérdezte: a cici szextöl lehetek terhes????léci nagyon fontos mert ha igen akkor inkább hagyjuk a barátommal, vagy ha védekezünk akkor nincs baj???
na ez volt a levél basszus én nem hiszem el (kort sajnos nem irt:D) de most komolyan hány éves lehetett 13nál nem több... az 100.
(*boccs az OFFért)
13/18 anonim válasza:
Jézusom hehe az utolsón jót nevettem :D
15/18 anonim válasza:
Hát ezen mást nem is nagyon lehet:)))
16/18 anonim válasza:
Igen! például: hivatalosan is ribanc leszel!
17/18 anonim válasza:
krumplis galuska infúzióba :D. Ez kéééész :D
18/18 anonim válasza:
Ugyan mi bajod lehetne teherbe nem eshetsz el nem hízhatsz mivel annyi úgysincs ebből a drága kincsből pazarolni nem szabad nem úgy lopja a barátod
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!