Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasimmal régóta együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal régóta együtt vagyunk, nagyon jó a szexuális életünk de egy pár hete csak orálisan képes elmenni. Mi okozhatja ezt? Már teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem oráloztatok túl sokat? Lehet hogy már annyira megszokta azt a fajta izgatást, hogy már csak úgy képes orgazmusra. Szerintem várjatok egy pár napot, ne legyen se szex, se orál, és majd ha már nagyon kívánni fog, akkor sikerülni fog szex közben is neki.
2009. szept. 14. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Valóban sokat orálozunk , ezt jól gondolod. Én is gondoltam erre hogy hagyjunk ki pár napot, de erről egyenlőre hallani sem akar, pedig őt is bántja ez a helyzet. Azért megpróbálok még vele beszélni hátha, köszönöm a választ.
2009. szept. 14. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már ilyen. Sőtt, olyan is, hogy csak egy bizonyos pózban tudtam csak elmenni... Aztán amikor megelégelte a barátnőm, letepert, és szó szerint "megerőszakolt" :) Éljen a változatosság:) Próbálj egy kicsit rámenősebb lenni, akár vadabb, vagy "mocskosabb" :) hidd el, remgeni fog a párod! Sok sikert! Fejleményeket várok :)
2009. szept. 14. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, jó ötlet. Mindenképp megpróbálom ez a vad dolgot:) Írok a fejleményekről!
2009. szept. 15. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon elkapattad őt.tudod a jóból sose elég gondolom neki se.
2009. szept. 20. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen van benne valami , hogy elkapattam, én is gondoltam erre.
2009. szept. 21. 09:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!