Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj, ha a fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha a fiatalabb fiúk izgatnak fel?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, és vonzanak a 20-22 éves fiúk, a környezetem szerint ez gáz, de miért? Nem akarok tartós kapcsolatot,nem feleségül akarok hozzájuk menni. Na persze nem mindegyik :), de most van pl. egy srác, 20 éves, ő is benne lenne, de visszatart a környezetemben élők véleménye. Van köztetek akinek fiatalabb pasija van, vagy idősebb barátnője?
2009. szept. 13. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a többiekkel ha bejöttök egymásnak. Én pasi vagyok (27) nekem a fiatalabb nők jöttek mindig is be, 22 éves párom van, de ettől függetlenül teljesen elfogadható, a haver velem idős van egy 36 éves barátnője és nagyon jól megvannak.
2009. szept. 13. 19:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. A baj az, hogy ez egy kisebb község, itt mindenki ismer mindenkit, és mindenkit jobban foglalkoztatt a másik élete.
2009. szept. 13. 19:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
De az olyanokkal nem kell foglalkozni, aki mindig csak a másikkal bír foglalkozni!
2009. szept. 13. 20:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak nem értem miért lehet idősebb ffinak fiatalabb nője, fordítva meg miért baj? De mindegy, nem foglalkozom velük, magammal törődök inkább:)
2009. szept. 13. 20:08
 5/14 anonim ***** válasza:
pfffff :S Ez van nálunk is :S Mindenki jobban tudja, hogy mi van velem, mint én magam. Én ezt nagyon utálom, de magasról lesz@rom. Ilyenek a pletykás emberek. Azért érdeklik, hogy mi van veled, mert nekik nem változatos az életük. Egy ilyen kis községbe kell egy kis változás, amin egy ideig lehet szórakozni, de aztán ez sem lesz, mert megunják. És az meg, hogy fiatalabb a barátod egyáltalán nem gáz. Ha szeretitek egymást akkor ne izgasson, hogy pletykálnak rólatok, majd elmúlik és rájönnek, hogy ez is egy hétköznapi dolog, amit ők találtak "szórakoztatónak".
2009. szept. 13. 20:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Igazatok van, nem kellene velük foglalkozni. Igazából nem vagyok szerelmes a srácba, csak izgat.
2009. szept. 13. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én 18 vagyok most a 2 nagy szerelmem 17 a másik 16éves most és az eddig lefiatalabb pasim most lesz majd 15:D
2009. szept. 13. 21:09
 8/14 anonim válasza:
0%
Hogy mért baj mert pedofil vagy ez ijen egyszerü
2009. szept. 13. 22:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

22:15 , nyomorék vagy...

20/F

2009. szept. 13. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni...XD
2009. szept. 13. 22:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!