Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk-Lányok! Nálatok hogy megy az esti szex előtti levetkőzés? Általában a több éve együtt élő párokra volnék kiváncsi.
Figyelt kérdés
Szóval közös levetkőztetés,vagy ki-ki levetkőzik magától,és be az ágyba,vagy pizsibe az ágyba,és a takaró alatt előjátékképpen,vagy hogy?2009. szept. 13. 19:31
1/7 anonim válasza:
fontos része az előjátéknak nálunk:)
rendszerint tökmind1 hogy az otthonlévős alvós ruha, vagy épp az amiben sétálni voltunk. Nekem az a dolgom hogy addig kényeztessem ameddig egy új szintre jutok. (levehetem róla)
persze volt olyan is amikor csak leszaggattuk egymásról:)
28/F
2/7 anonim válasza:
mi meztelenül alszunk és a takaró alatt kezdjük
3/7 anonim válasza:
Én elvonulok a fürdőbe, ott zuhany, majd felöltözöm, általában valami szexi szatén hálóingbe, fehérnemű nélkül, majd be a az ágyba, de van, hogy csak egy csipkeköntöst húzok.
4/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretném, ha úgy kezdődne, hogy levetkőztetnénk egymást, de a párom sajna kizárólag frissen fürödve, pucérra vetkőzve a paplan alá bebújva szereti elkezdeni (némi tv-bámulás után..). Én meg ezt gyűlölöm.
5/7 anonim válasza:
nagyátlagban saját ruhát vesszük le magunkrol,paplan alatt sosem csináluk semmit,csak felette
pizsink csak télen van
de van hogy ruhástól esünk egymásnak,és max a nadrág van letolva:D
jah,és kell hogy szoljon valami szex alatt,vékonyak a falak:D
22/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nálunk egyébként úgy megy,hogy egymás után fürdés,pizsibe a takaró alá,aztán lekerül a pizsi(ki-ki a sajátját),majd később a takaró is.Közbe persze megy a tv,de valami semleges csatorna.
2009. szept. 14. 13:08
7/7 anonim válasza:
Hanyagold a pizsit aludj meztelen így csak egymásra kell fordulnotok ha megkívánjátok egymást nálam 15-évig bevált.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!