Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » El lehet rontani a kézzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet rontani a kézzel való kielégítést? Esetleg ha szájjal csinálom?

Figyelt kérdés

Párom a napokban (első alkalommal) kinyalt és megujjazott. Időhiány miatt nem tudtam viszonozni a kedvességét, de megígértem, hogy legközelebb ő lesz a soros. De rettegek, hogy valamit nem jól fogok csinálni. Soha nem volt még a kezemben merev hímvessző. Szóval félek!

Adjatok tanácsokat légyszi!

Köszönöm

17/L

2009. szept. 13. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
csak nyugi, azzal rontod el a legjobban, ha vonakodsz tőle. Csak tűnj lelkesnek, a pasiknál az is fél siker. gyakran nézz a szemébe közben, próbáld meg nem megharapni, és csak játssz... majd a reakciókból látod, mi mennyire tetszik neki. Vagy ha azt mondod, irányítson ő, (persze nem olyan hangnemben, h "inkább te, nincs kedvem/nem megy/stb" hanem "tiéd vagyok" stílusban) akkor lehet még jobban fog neki tetszeni. Csak ne aggód.
2009. szept. 13. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hm... Képzeld hogy egy nagy nyalóka! :) Ez az első barátnőmnél bejött! :) Szeretett nyalókázni! Kitartás. Ne görcsölj, és akkor jó lesz minden.
2009. szept. 13. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Annyiban még segítsetek már légyszi, hogy gyorsan csináljam vagy inkább kezdjem lassan és gyorsítsak be, mintha szex lenne? Szájjal való kielégítés során és olyan gyorsnak kell lenni, mint amikor kézzel csinálom? Ajánlatos először kézzel csinálni, hogy ismerkedjek a pénisszel vagy megpróbáljak belevágni szájjal is?

HELP :D De köszönöm eddig is :))

2009. szept. 13. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam. "és" helyett "is"
2009. szept. 13. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát...kezd el előszőr venri közbe smárolajtok és haaldj egyre lejeb előszőr puszilgasd azt nyalogasd azt segits rá a kezeddel aztán menni fog...
2009. szept. 13. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
elmondom h nekem hogy esik a legjobban....nem kell egybol nekirontani csak szep finoman lassan....de barhogyan is csinalod h amar a szadbaveszed azt mar elvezi barmelyik fiu
2009. szept. 13. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:

először csak ruhán át kézzel izgasd föl, aztán ruha nélkül huzogasd, majd vedd ajkaidhoz, és ne lassan mozgasd a fejed

;16F

2009. szept. 14. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Első alkalommal csak kézzel csináld-csak ismerkedj a péniszével. Tul sok lehet számodra, ha egyből be is akarod kapni...

Egyébként kezd lassan, majd egyre gyorsabban, ahogy gyorsul a légzése úgy gyorsitsd te is a ritmust Az tényleg jó ötlet, hogy szexin, odaadóan kérd meg, h. irányitson-én is igy kezdtem...24/L

2009. szept. 14. 07:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!