Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet rontani a kézzel való kielégítést? Esetleg ha szájjal csinálom?
Párom a napokban (első alkalommal) kinyalt és megujjazott. Időhiány miatt nem tudtam viszonozni a kedvességét, de megígértem, hogy legközelebb ő lesz a soros. De rettegek, hogy valamit nem jól fogok csinálni. Soha nem volt még a kezemben merev hímvessző. Szóval félek!
Adjatok tanácsokat légyszi!
Köszönöm
17/L
Köszönöm a válaszokat!
Annyiban még segítsetek már légyszi, hogy gyorsan csináljam vagy inkább kezdjem lassan és gyorsítsak be, mintha szex lenne? Szájjal való kielégítés során és olyan gyorsnak kell lenni, mint amikor kézzel csinálom? Ajánlatos először kézzel csinálni, hogy ismerkedjek a pénisszel vagy megpróbáljak belevágni szájjal is?
HELP :D De köszönöm eddig is :))
először csak ruhán át kézzel izgasd föl, aztán ruha nélkül huzogasd, majd vedd ajkaidhoz, és ne lassan mozgasd a fejed
;16F
Első alkalommal csak kézzel csináld-csak ismerkedj a péniszével. Tul sok lehet számodra, ha egyből be is akarod kapni...
Egyébként kezd lassan, majd egyre gyorsabban, ahogy gyorsul a légzése úgy gyorsitsd te is a ritmust Az tényleg jó ötlet, hogy szexin, odaadóan kérd meg, h. irányitson-én is igy kezdtem...24/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!