Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen szégyenlősek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szégyenlősek a lányok? Én szeretnék már testi érintkezést is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16évesek vagyunk, mind a ketten szüzek. 3 hónapja vagyunk együtt, de nincs köztünk semmi testi érintkezés deréktól lefelé(ruha alatt tapi), semmit sem enged, maximum ruhán keresztül simogathatom, és ez engem zavar. Azt mondja hogy még nem akarja, de itt lenne már az ideje, én szeretnék többet. Ő egyáltalán nem is nyúl nekem oda, nem is fogdos sehol sem, pedig az eddigi barátnőimmel ez magától értetődő volt már 1 max 2 hónap után. mit tegyek? Hogyan bátorítsam?
2009. szept. 13. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
probald ki te is......csak a labat simogasd az arcat a kezet...ne akarj vele csinalni semit es hatha 1 -2 het utan eggondolja magat...lehet h elfogja kicsit a felelem h na most megharagudtal ra es ki kell engeszteljen pl 1 kis tapiva:P
2009. szept. 13. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

idióta..ha nem akarja akkor ne erőltesd, mi az hogy már itt lenne az ideje???

akkor van itt az ideje ha ő is úgy érzi, ne csak magadra gondolj...

2009. szept. 13. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Szereted a lányt vagy csak le akarod fektetni?

Azt írod az elözö baártnöid...Ez a lány lehet hogy nem olyan könnyűvérű...és nem adja magát könnyen.Ha szereted vársz amíg ö is akarja.Én lány vagyok és egy év után feküdtem le a szerelmemmel,aki rádásul már nem volt szűz,szóval nem lehetett könnyű neki...de várt mert szeretett.

2009. szept. 13. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy magától értetődő meg itt lenne az ideje? Mit képzelsz Te? Mit akarsz egyáltalán 16 évesen? Taknyos.
2009. szept. 13. 19:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első hozzászólót, aki értelmes váalsz tudott adni. Az utolsónak pedig -elgurult a gyógyszered?kezeltetned kellene magadat, nem az internetre járni, bunkó faxkalap-.-
2009. szept. 13. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem minden lány érzi egyformán érettnek magát ehhez, az is lehet, hogy szégyenlős, bátortalan, mert nem tudja, hogy mit kell tenni, fél, hogy neked nem fog tetszeni, vagy úgy érezheti, hogy nem olyan jó ebben, mint az előző barátnőid, és kisebbségi komplexusa van emiatt.

Nem tudom, hogy mennyit beszélgettek, és azok a beszélgetések milyen mélységűek, de (magamból indulok ki) és lehet, hogy fél, hogy nem fogod leállítani magad, és még nem érzi magát erre felkészülve. Beszélgess vele, hogy irányítsa ő, hogy meddig mehetsz el, és beszélj hozzá. Talán próbálj meg nem görcsösen ragaszkodni a testi kapcsolatokhoz. Öleld meg, minél többször, minél hosszabban és teljes testtel egymáshoz simulva, egymás vállára borulva, és amikor ellazult, kezdd el lassan simogatni, először csak a hátát, a derekát, utána finoman mehetsz egy picit lejjebb, utána gyengéden a póló alá, de ne túl erőszakosan, inkább legyél romantikus. Ne siess, ha el tudott lazulni észre sem fogja venni, hogy már a nadrág alatt van a kezed. Kezdetben csak nadrág alá, ne rögtön bugyiba, (azért oda nehezen enged be egy lány bárkit is). Ha ez megvan, mehetsz lassan bugyiba is. Ami nagyon fontos, hogy legyen tiszta a kezed!

Remélem, hogy nem, de figyelj rá, mert lehet, hogy egy régi rossz emlék miatt ilyen. (szintén magamból kiindulva) engem egy éve majdnem megerőszakoltak, és a pasi, aki 22 évvel idősebb nálam (akkor volt 38 éves, és nem ismertem) nagyon agresszíven, és tolakodóan mászott bele az intim szférámba. Első találkozásunk 2. percében már a bugyimban matatott és ágyba akart vinni. Óriási csatát vívtam aznap a szüzességemért, ezt csak az értheti, aki végigcsinálta… és bár már nem zavar, már nem fáj, hogy ilyen helyzetbe kerültem, mert tudtam kezelni, megbocsátottam neki, és bár ilyen helyzetben nem ez a megszokott, de megbeszéltük a dolgot. Már nem él bennem rossz emlékként, de tudat alatt örökre rányomta a bélyeget a lelkemre, mert igen, én magam is félek egy bizonyos érintéstől.

Lehet, hogy nem ilyen mélységű, de elképzelhetőnek tartom, hogy félelem van benne, vagy felidéz egy emléket, amire nem szívesen gondol vissza.

Beszélgess vele! A kapcsolat titka a kommunikáció :)

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!

Köszi, hogy végigolvastad!

17/L

2009. szept. 13. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
bunkó f@szkalapozz a nénikédnek... 16 évesen még nem kéne dugni.
2009. szept. 13. 19:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem is szeretnék,szimplán többet mint a semmi, te pedig tanulj meg rendesen beszélni az emberekkel az ideggyógyászaton -.-'

Biztos az a tipikus pesti 6kor hazaérek elegem van a világból 5 gyerekem van mit fognak enni jajj mi lesz mszpre szavazó alja lehetsz a társadalomnak

2009. szept. 13. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyenlős csak, nem akar még testi kapcsolatot.. Nem érzi magát elég érettnek ehhez. őszintén szólva jól is teszi.. De ha mindenképpen azt akarod légy vele gyengéd és próbáld " oda " húzni a kezét.. Ha meg nem akarja akkor ne erőltesd mert szinte 100% hogy szakitani fog az esetben veled. Dsy
2009. szept. 13. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

"tanulj meg rendesen beszélni az emberekkel az ideggyógyászaton -.-\\\' "

a taknyoshoz képest a bunkó f.szkalappal te csak fogd be. mi alapon f.szkalapozol le bárkit is? ismered? nem. akkor meg maradj csöndben, és fogadd el a negatív véleményeket is.

egyébként meg, örülj, hogy kifogtál egy rendes lányt, aki nem adja oda magát bárkinek, és éreznéd magad megtisztelve, hogy neked megengedi, hogy ruhán keresztül fogdosd. ha ez nem tetszik, akkor szakítsatok, nem vagytok egymáshoz valóak, ennyi.

emlee, 16/L

2009. szept. 13. 20:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!