Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogyha aktus közben túlságosan kiszáradok, hogy kellene egy kis sikosító?

Figyelt kérdés

Eléggé az elején tartok a szexuális életnek, és sajnos magát a behatolást még nem nagyon élvezem. Így viszont hamar kiszáradok, az aktus elején hiába vagyok nagyon nedves. Múltkor finoman rávezettem arra, hogy vegyünk extra sikosítóval ellátott óvszert, de aktus közben nem lenne bőr a képemen azt mondani, hogy egy kicsit álljon meg, mert kiszáradtam, és kellene egy kis segítség. Mindig kérdezgeti, hogy mivel tehetné jobbá, hogy változtassunk-e pózt, vagy csinálja esetleg lassabban, szóval próbálkozik, de semmi más gond nincs, mint hogy hamar kiszáradok, mert az elején még nem élvezem, amikor viszont már élvezném, akkor nem vagyok elég nedves, így viszont újra fáj. Ezt hogyan tudnám neki szépen elmondani? Nem akarom, hogy megsértődjön, vagy kényelmetlenül érezze magát.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 13. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ettöl nem fog megsértödni...ha tényleg a te javadat akarja: )
2009. szept. 13. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
megmondod neki a valosagot es .....mikor megint olyan helyzetbe kerulsz akkor meg valamit csinaltok h ismet jol menjen....es lehet ha kielegulsz akkor nem fog epp ennyire jelentkezni ez a problema.....de ez nem olyan nagy cucc nem kell megijjedni
2009. szept. 13. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Add a kezébe a sikosítót,hogy bekennéd?
2009. szept. 13. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

ilyen volt nálunk is,egyszerüen vettem sikositot,és mondtam neki,hogy beszereztem valamit,probáljuk ki...

tetszett neki is,nekem meg sokkal jobb lett

és nem hitte azt,hogy "nem nedvesedik,biztos nem izgatom fel eléggé"

megértette hogy ilyen vagyok,majd lehet lesz jobb is,és nemkell sikositó...

kb másfél év és kétféle fogamzásgátló után már csak ritkán kell sikositó,addig minden egyes alkalomnál kellett...

22/L

2009. szept. 14. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Így mint ahogy itt leírod.
2009. szept. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!