Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném meg tudni, hogy én rontok el valamit? Mert amikor egyűt vagyok a barátnőmmel nincs orgazmusa még egyszer sem volt! Mit kéne, tennem h egyszer legyen neki! 17 f
Meg kell engem kérni, hogy segitsek: )
akkor tuti lesz!
kicsi a peniszed?....ha nem akkor mas gond nem nagyon lehet ....probald sokaig birni egessz addig amikor mar o mondja h aj le mert mar o nem birja
....es sex elott izgasd fel nagyon!
A férfiaknak meg kell érteniük azt,hogy a nönek a hüvelyében alig van idegvégzödés,máskülönben nem birnák ki a szüléssel járó mérhetetlen fájdalmat.A nők kaptak egy szervet,aminek semmilyen más funkciója nincs az örömszerzésen kívül.Ez a csikló.Ezt kell nedves ujjal stimulálnod szex közben.Esetleg behatolás nélkül is eljuttathatnád,hogy ha sikerül elélveznie elötted akkor felszabadulttá válna,levetné a gátlásait és utána a köv.alkalommal behatolás közben ingerelhetnéd a csiklót.
Nagyon sok együttlét és "fejlödés" kell egy nönek ahhoz,hogy pusztán a lökásektöl elélvezzen.Ekkor a méhnyak vezeti az érzést és ez erösebb ugyan a csiklóorgazmusnál de nem mindenki képes rá.És egy nönek attól is jó a szex,ha nincs orgazmusa, attól is lehet kielégült,az odaadástól,összetartozástól.
23 L
Egy nő orgazmus nélkül is élvezi? Előző hozzászóló ezt honnan szedted?
Ha egy nőnek soha sincs orgazmusa, frusztrált lesz, és hanyagolni fogja a szexet.
A szex idővel--normál esetben--egyre jobb lesz neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!