Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt szeretném meg tudni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretném meg tudni, hogy én rontok el valamit? Mert amikor egyűt vagyok a barátnőmmel nincs orgazmusa még egyszer sem volt! Mit kéne, tennem h egyszer legyen neki! 17 f

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Meg kell engem kérni, hogy segitsek: )

akkor tuti lesz!

2009. szept. 13. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:

kicsi a peniszed?....ha nem akkor mas gond nem nagyon lehet ....probald sokaig birni egessz addig amikor mar o mondja h aj le mert mar o nem birja

....es sex elott izgasd fel nagyon!

2009. szept. 13. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

A férfiaknak meg kell érteniük azt,hogy a nönek a hüvelyében alig van idegvégzödés,máskülönben nem birnák ki a szüléssel járó mérhetetlen fájdalmat.A nők kaptak egy szervet,aminek semmilyen más funkciója nincs az örömszerzésen kívül.Ez a csikló.Ezt kell nedves ujjal stimulálnod szex közben.Esetleg behatolás nélkül is eljuttathatnád,hogy ha sikerül elélveznie elötted akkor felszabadulttá válna,levetné a gátlásait és utána a köv.alkalommal behatolás közben ingerelhetnéd a csiklót.

Nagyon sok együttlét és "fejlödés" kell egy nönek ahhoz,hogy pusztán a lökásektöl elélvezzen.Ekkor a méhnyak vezeti az érzést és ez erösebb ugyan a csiklóorgazmusnál de nem mindenki képes rá.És egy nönek attól is jó a szex,ha nincs orgazmusa, attól is lehet kielégült,az odaadástól,összetartozástól.

23 L

2009. szept. 13. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy nő orgazmus nélkül is élvezi? Előző hozzászóló ezt honnan szedted?

Ha egy nőnek soha sincs orgazmusa, frusztrált lesz, és hanyagolni fogja a szexet.

A szex idővel--normál esetben--egyre jobb lesz neki is.

2009. szept. 13. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Onnan szedtem,hogy nekem sincs mindig mégis élvezem az együttléteket.Mert nem az a célja a dolognak...az csak hab a tortán.Nem azért szexelsz hogy orgazmusod legyen.Vagy te igen??
2009. szept. 13. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs minden egyes alkalommal orgazmusom, csak esetleg kb. havonta 1x, vagy van, hogy 1x sincs. De attól függetlenül szeretem a szexet és élvezem is.
2009. szept. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!