Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik a legbeváltabb pózok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legbeváltabb pózok?

Figyelt kérdés

Egy átlag kaliberű(14/4) farokkal rendelkező párral melyek voltak azok a pózok, amiben a legtöbbször sikerült orgazmust elérni?

Jó lenne ha tapasztaltabb lányok is írnának, mert sokak akkor se lennének képesek elmenni ha egy ló tenne alájuk, szimplán nem éreztek rá a dologra, de aki tényleg úgy érzi hogy nála van olyan figura ami működött az elmondhatná.

Köszi

2009. szept. 13. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok pózt kipróbáltam már a párommal,elhiheted,de nekem a szimpla misszionárius naon bejön. Barátnőim a kutyára esküsznek,no nekem meg az nem okoz élvezetet , inkább a páromnak.

Szerintem a következők a lényeges pontok: nyugis környezet, hosszú előjáték(min 5 perc) valamint,hogy ne csak hüvelyileg legyél stimulálva,hanem a csiklódon is.

Pár finomság:

ha azt akarod hogy mélyre hatoljon,akkor az alapfelállás a misszionárius,csak a fiú a két lábadat feléd feszíti,vagy a vállaira teszi.

2009. szept. 13. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

További finomságok:

kutyus,csak utána lefekszetek:a lány a hasára,a fiú rá,így a combjaid összeszorításával szűkebb leszel a párodnak.Ilyenkor érdemes megkérni a párod,hogy izgassa a csiklód,vagy old meg esetleg magadnak.

lovagló póz(lány felül),itt főleg a csikló van stimulálva,de ha közben hátrafeszíted magad és megfogod a párod combját,akkor a hüvelyi stimulálás is megvan.

2009. szept. 13. 16:14
 3/5 anonim válasza:
szerintem az alvó béka a leg jobb nekem az vált be probáld ki
2009. szept. 13. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ezt a legutóbbit kifejthetnéd, mert nem ismerős
2009. szept. 15. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eléggé tapasztalt vagyok és a gyertya póztól őrültem meg nagyon. Megtartottam a derekamat a pasi meg felülről tolta be. Nagyon jó.

L/30

2009. szept. 15. 19:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!