Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Tegnap arra kért a barátnőm, hogy előtte elégítsem ki magam, mert még csak filmen látott hasonlót.
Figyelt kérdés
Kicsit izgultam de fantasztikus volt.2009. szept. 13. 14:01
2/4 anonim válasza:
A véleményem az, hogy ez teljesen normális egy egészséges párkapcsolatban :)
Szeressétek egymást gyerekek! :))))
3/4 anonim válasza:
én is szoktam kérni a vőlegényem, de ő nem akarja előttem. eddig max arra tudtam rávenni, hogy csukott szemmel a cicmre verje...
egyébként én azért kértem, mert kiváncsi lennék, hogy hogyan csinálja magának, mert igaz, hogy már ismerem az érzékeny pontjait, ha magának csinálja mégiscsak a legjobban ő érzi, hogy hol és hogy a legjobb és ezt meg tudnám lesni.
nembeszélve arról, hogy tök izgató ezt látni....:D:P
4/4 anonim válasza:
Te is kértél tőle már hasonlót? Ha igen akkor miért csodálkozol,hogy ezt kérte tőled? Egyébként nincs benne semmi különös,mindkét fél számára izgató a dolog. Mi is rendszeresen csináljuk egymás előtt,és élvezzük.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!