Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátomat, álmomban mégis mással szexelek. Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Pár hete rendszeresen azt álmodom, hogy egyik haverommal szeretkezünk, de elég vadul. Ébren soha nem gondolok így erre a srácra, barátom is van, jó is vele minden. Mégis egy-egy ilyen álom után úgy ébredek, hogy volt hogy már rákérdezett a pasim, hogy mit álmodtam, mert gyanús vagyok neki, meg hát nedves is leszek ott lent. Nem tudok hazudni, de azt sem akarom, hogy azt gondolja, nem szeretem. Olyat is csinálok álmomban, amit ébren nem tennék, nem tudom miért van ez:(2009. szept. 13. 09:38
1/2 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled. Ez nem csak a lányoknál, de mindenkinél elofordulhat. Én barátnommel 6 és él éve vagyok egyutt, de néha a hugával álmodok. Ám ha csak úgy találkozunk, eszembe se jut ilyesmi, inkább testvérnek tekintem, akire vigyázni kell. Úgyhogy ne rágd magad ezen a barátodnak meg, meséldd le, hogy mit álmodsz, de titokzatosan úgy, hogy nem említed, hogy kivel voltál, csak azt, hogy mit csináltál.
Nincs értelme az igazat bevallani, mert akkor féltékeny lesz és a haveroddal való kapcsolatod is megsinyli esetleg.
2/2 anonim válasza:
Nekem kicsit furán hangzik...de olvastam erről és a nálam "okosabbak" azt mondják hogy ez nem gond, ez nem jelent semmit.
De azért a barátodnak ne mesélgesd...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!