Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utaljak rá, hogy legyen aktívabb?
Figyelt kérdés
A férjemmel 2 éve vagyunk házasok. Mióta összeházasodtunk, más vele a szex. Mintha el lenne kényelmesedve. Amúgy sem az a röptében a legyet típus, de már nagyon lement a szexuális igénye. A szex abból áll, hogy én orálisan kielégítem és ha szexelünk, nagyrészt én mozgok, ő csak fekszik. Kb. 2 pózban csináljuk, ha én nem viszek bele újat és ha valami újat csinálok, azt kérdezi, hogy ezt hol tanultam. Havi 4-5 alkalom van, de az még OK lenne, ha jó lenne a szex. Valahogy azt érzem, hogy nem igazán érdekli, hogy kielégülök-e, pedig tudom, hogy szeret és minden másban tökéletes, veszekedni se szoktunk soha. Max. emiatt. Hogy utaljak rá, hogy jó lenne, ha változtatna ezen? Nem akarom megsérteni azzal, hogy azt mondom, nem jó vele a szex.2009. szept. 13. 00:43
1/10 anonim válasza:
Mond el neki az igazat,ahogyan ide leÍrtad csak ne azt mond, hogy nem jó vele a szex hanem hogy már nem annyira jó mint régen...
2/10 A kérdező kommentje:
Haragszik érte. Azt mondja, hogy én azt hiszem, hogy valami gondja van ezzel. Hát igazából tényleg azt hiszem, de ő azt mondja, neki ennyi elég. Csak nekem nem, pedig nem hiszem, hogy nagyok az igényeim...
2009. szept. 13. 01:09
3/10 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy vagy aktívabb lesz az ágyban, vagy keresel egy kiegészíto munkást, mert lehet, hogy neki elég, de neked nem
4/10 anonim válasza:
Hát nem irigyellek, de muszáj leszel az értésére adni,h. ez igy nem jó számodra. Azt irtad nem is igen érdekli, h. kielégülsz-e, ez azért önző dolog és még csak 2 éves házasok vagytok?
Tényleg ne azt mond, h. nem jó vele, hanem azt,h. hogy lenne jobb.
Mi is két éve házasodtunk, de már 7 éve szexelünk, de az én férjem az ágyban mindenre kapható...24/L
Remélem sikerül jobbá tenni!!!Sok sikert!!!
5/10 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van. Én pasi vagyok és a párom az aki inkább kényelmes.Szereti ha orálisan elégítem ki,ehhez neki nem kell semmit csinálnia,csak hanyatt fekszik szétrakott lábbakkal,és várja a kielégülést.Nem arról van szó,hogy én nem élvezem,de eleinte ez másképp volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Nálunk épp az van, amit a 4-dik válaszoló írt. A könnyű kielégülést választja. Engem nem is elégít ki orálisan, mert neki az nem jön be. Ezt sosem tette meg. Mióta összeházasodtunk, nagyon lusta az ágyban. Szerintem benne érzi magát a tutiban, mert ő így élvezi a szexet és nem önző, hanem nem veszi észre, hogy milyen béna az ágyban, azt hiszi, hogy ez így normális. :(
2009. szept. 13. 18:28
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy rosszul gondolom, hogy a pasinak kellene az ágyban a több "munkát" végeznie? Nem azt mondom, hogy a nő feküdjön, mint egy darab fa, de szex közben a pasinak kellene megcsinálnia, nem magamat ő rajta vagy nem?
2009. szept. 13. 18:40
8/10 anonim válasza:
4. vagyok. Nálunk azért ennyire nem vészes a helyzet, Ő is kielégít engem orálisan is,meg kézzel is, de a "sima dugás" egyre ritkább.Pedig van vibátorunk,vibrigyűrűnk,amit használunk is,meg élvezzük is.
9/10 A kérdező kommentje:
Engem is kielégít kézzel, csak orálisan nem, de egyre ritkább az igazi közösülés. Szerinted ez miért lehet? Nektek még nem oldódott meg?
2009. szept. 13. 20:26
10/10 anonim válasza:
Mondom,nálunk nem olyan vészes a helyzet. Heti 1-2 alkalommal szexelünk,de van,hogy nem olyan intenzíven,mint ahogy azt eleinte tettük,vagy én elvárnám. Lehet a fáradtság is az oka,vagy a stressz,vagy a belefásulás. Most pl az allergia:állandóan az orrát fujkálja,vagy bedugul. Ha majd hüvösebbek lesznek akkor fázni fog, nyakig beöltözik pizsibe,meg betakarózik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!