Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom mi legyen. ö biszex....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi legyen. ö biszex. én pedig nem:S? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 18 éves és biszex,de inkább a lányokhoz vónzódik...már 5 éve ismerjük egymást...és mondta,hogy nagyon vónzónak tart és,hogy sokszor elképzeli milyen lenne velem ezen kicsit összekaptunk..már persze régen volt ..amikor még volt bartátom.viszont csitultak a dolgok ..nem foglalkoztunk avval,hogy ö biszex..viszont 3 hónapja szakítottam a barátommal..2 hete ..már nem igazán bírtam ..kiborultam neki h nagyon hiányzik főként a szex..megcsókolt és onnét ment minden magától...lefeküdünk..ha lehet úgy fogalmazni..és borzasztóan jó volt..viszont..ma mondta ,hogy borzasztóan vágyik rám és ,hogy holnap menjek át...én is szeretném...de nem akarom,hogy félre értse ,hogy köztünk lehetne is valami..szerintetek beteges?:S
2009. szept. 13. 00:26
 1/8 A kérdező kommentje:
L/17
2009. szept. 13. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nyomjátok! csak mondd meg neki, hogy csak szex, ennyi, és senkinek egy szót se. nincs ebbe semmi, lányok egymás közt ki tudja miket nem csinálnak még. :)
2009. szept. 13. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Apám, de szeretnék holnap légy lenni a falon abban a szobában...:)

Neked kell dönteni, először, hogy milyen kapcsolatot képzelsz el magadnak! Ha hetero vagy, de testileg igényled/szereted a dolgot, akkor szerintem belemehetsz, viszont ha úgy érzed, hogy érzelmileg is kötődni kezdesz a lányhoz, akkor sanszosabb, hogy leszbikussá, de min. biszexuálissá válsz. A puszta szex szerintem még nem tett rosszat egy lánynak - csak figyeld a jeleket és gondold végig mit akarsz!

2009. szept. 13. 00:39
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

"borzasztóan jó volt"

Mi a probléma? Barátok közt simán elfér. Nekem most nincs senkim, ahogy egy haver csajnak sem, bizony előfordul hogy egy ágyban kötünk ki. Lány-lány közt is simán belefér. Fiúk közt mondjuk taszít az ötlet is, de hát én már csak ilyen homofób állat vagyok. Veled viszont nincs semmi baj. Be lehet szállni harmadiknak? :P

27F

2009. szept. 13. 00:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat(::D!!
2009. szept. 13. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha a szex jo egy csajjal, de erzelmileg nem, marmint nem jarnal vele vagy valami akkor mar biszexualis vagy. kicsit. de ezzel nincs semmi baj. ha jo, csinald, csak legyetek ovatosak, hogy senki ne bantodjon meg a vegen mert ramehet a baratsag.

es tenyleg sok embernek van "fuck buddy"-ja (sex and the citys kifejezes, ennel jobb szot meg nem hallottam ra:) neked is lehet. (ettol fuggetlenul en nem ertek egyet az ilyesmivel, de neha en is erzem h vonzodok a baratnomhoz, ugyhogy meg tudom erteni)

2009. szept. 13. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szívesen lennék a helyedben én is.. régóta ki szeretném próbálni egy lánnyal, de sajnos faluhelyen nagyon pletykásak az emberek, olyan barátnőm aki erre kapható lenne, nincs is...a legjobb barátnőm meg undorodik az ilyentől szóóvalll pech. 16/L
2009. szept. 13. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
azta :O de lennék a helyedben :O pont ma masztiztam egy nőre.. mert annyira izgató.. én mondtam a páromnak is, hogy annyira ki akarom próbálni..csak itt nincs olyan ismerősöm :( de én nagyon kiszeretném próbálni..mások szerint isteni :O
2009. szept. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!