Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gond van velem?
Figyelt kérdés
a párommal 2éve vagyok...és sajnos egyre kevesebbet szeretkezünk,én magam sem értem miért..sok mindent kirpobáltunk hogy változatos legyen...de egyszerüen nincs hangulatunk egymáshoz!MIÉRT??és még valami...ha szeretkezünk is...egyszerüen nem tudok elélvezni..nem megy,,..nem élvezem egy percét sem...miért??kérlek adjatok valami tanácsot!Elöre is köszönöm..21/L2009. szept. 12. 21:24
1/3 anonim válasza:
kezednek kihűlni az érzelmek..
2/3 anonim válasza:
volt már orgazmusod, bárhogyan?
Hogyan érted, hogy nem élvezed? Soha sem élvezted?
Szerintem hagyd ezt a kapcsolatot. Fiatal vagy még.
3/3 A kérdező kommentje:
Üdv!szeretjük egymást régen nem ilyen volt...sem ö sem a kapcsolatunk...!
a második válaszolonak...ugy értem,hogy egyáltalán se orgazmus se élvezet...olyan mintha csak csiálná érted??szoval..nincs érzés (nem a szerelemre gondolok)hanem maga az hogy kivánjam...hogy érezni akarjam...de szeretném...és akarom!SEEEGGIITSSÉÉG:'( nagyon elvagyok keseredveelöre is köszi a válaszokat
2009. szept. 13. 06:55
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!