Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg barátnőmet hogy kielégítsen orálisan? Csak nem mondhatom neki hogy "Figyelj, szop*j le"
ugyanezt a szexel kapcsolatban is mit mondjak neki? (hé figyelj szeretkezzünk már)
szóval hogy kérjem meg erre a barátnőmet?
Hát nálunk ez úgy ment, hogy a párom akart nálam lemenni előszőr, de nem engedtem, mert még szűz voltam. Tök sokáig próbálkozott és még mindíg nem akartam, aztán megkérdezte, hogy nem e lenne könnyebb számomra, ha előszőr én csinálnám neki (mert én csak szégyenlős voltam és ez oldotta volna a gátlásokat), de azt sem akartam. Végülis utána megengedtem neki, hogy lemejen és utána már magától értetődő volt számomra, hogy valamit valamiért :)
19/L
hát, muszáj kommunikálni. nem szép szó a sz*pás, de a felláció meg nem csak csúnya, de latin is. a magyar nyelv hadilábon áll a szexszel, a nyalás se szép, de még mindig jobb, mint a kunnilingváció. és a pénisz? eleve, ez milyen szó? felejtős az egész.
kénytelen vagy tuskónak lenni, nem te tehetsz róla, ide születtél. :)
21:13 Ez hülyeség. Simán rá lehet vezetni egy lányt. Lehet ha előbb ő próbálkozna, akkor a lány is beadná a derekát és talán magától megtenné.
Nekem se mondta soha a barátom, hogy "sz*pj le szépségem" és mégis tudtam, hogy mi a dolgom.
Jajj ne bénázzatok már, nagyon egyszerű. pl: "csinálnád egy kicsit szájjal is?" nem durva és egyértelmű
21/F
Ne akard logikával meggyőzni a nőket. Nem fog menni. Máshogy működnek.
Ha jó a hangulat, csókolóztok, tedd a farkadra a kezét, majd bele a nadrágodba. Ott ugye majd kiveszi (ha nem akkor te húzod le) és elkezdi verni. És akkor max egy olyan, hogy vedd a szádba.
Simán szavakkal győzködhetnéd ezer évig is. Fölösleges.
Hát nem tudom, én örülnék, ha így kérnének meg rá (:
De máshogy is meg lehet kérni, nem csak vulgáris kifejezésekkel.
Szinonimaszótár (;
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!