Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire kell vigyázni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell vigyázni az előváladékkal?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy mennyi esélye van hogy sperma van benne, meg annak hogy olyan helyre kerül ahova nem szeretnénk (tehát például a lepedőről, vagy az ő kezéről az enyémre enyémről meg oda) vagy h mennyire birják a spermák a kiképzést? mármint azt tudom h a méhben egy két napig is elvannak de máshol? szabad levegőn is ennyi ideig birják?
2009. szept. 12. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szabadban is elég soká bírják (talán 3 órára emlékszem, de, hogy több órát az tuti) és eléggé kell félni az előváladéktól is. 28/F
2009. szept. 12. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Meddig életképes a spermium?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Előváladék és spermium:

Mennyisége egyénenként változó és igen eltérő lehet, a néhány csepptől a több milliliterig is távozhat, előfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte előtt röviddel jelenik meg. Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.

Az AIDS-betegségben szenvedők előváladékban is megtalálható a HIV, ezért a beteg ondójával való érintkezés nélkül, az előváladékkal is továbbadható a fertőző betegség.

Remélem minden kérdésedre választ adtam!

Ha valami nem világos írj!

2009. szept. 12. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítés a szabad levegőhöz, mert már itt is olvastam ilyen hülyeségeket, hogy a levegő azonnal megöli őket, ami NEM igaz:

egy nőgyógyász írta, hogy persze, hogy életképesek a szabad levegőn, egyébként nem működne a lombik bébi program sem. :)

2009. szept. 16. 05:59
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Itt gyakorikérdéseken már kommentelt egy hasonló kérdéshez olyan, aki az előváladéktól lett terhes, és azóta már meg is született a babája. Tehát: eléggé kell vigyázni vele.
2009. szept. 16. 08:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!