Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Halottam valakitol h a lanyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halottam valakitol h a lanyok sex kozben ugyanugy elelveznek mint a fiuk tehat spriccol mind a fiuknak. Es meg halottam valakitol h a fiu nyomja akkor benedvesedik es minel jobban elvezi a csaj nnal jobban nedvesedik be hogy van ez meik igaz? .

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

A lányoknak is van "magömlésük", az nem pisi, és ne is sperma. Nem mindenkinek van.

És igen, minél jobban fel van izgulva egy lány, annál nedvesebb ott lenn.

2009. szept. 12. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
2009. szept. 12. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

te hányéves vagy? max 9re tippelek:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2009. szept. 12. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ma is felvilágosítunk egy kiskamaszt. :) Tehát.

1. _Bizonyos_ nők anatómiai okokból kifolyólag képesek "spriccelni", ugyanis a vagina vestibuluma mentén a prosztata-analóg Skéné-mirigyek izomkontrakció esetén _akár_ spriccelhetik is a szecernátumukat. Ahogy írták, ennek nincs köze sem a férfiúi ejakulátumhoz, sem a vizelethez. Ráadásul mivel a gát izomzatának munkája szükségeltetik hozzá, nem minden nő képes erre.

2. Az élvezeti fok és a benedvesedés nem korrelál egymással.

2009. szept. 12. 12:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!