Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szextippet kérek estére!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextippet kérek estére! Valami újat szeretnék adni a férjemnek. Férjek titeket hogyan kényeztetnek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

mai esti terveim..

mikor megérkezik,fürdés kaja után egyszerüen fogom,bekötöm a szemét,ágyralököm,és megbilincselem,aztán igy orálisan...

(2 éve megvan a szőrösbilincs,kikellene probálni lassan:D)

L

2009. szept. 12. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igaz, gondolom nálad sokkal fiatalabb avgyok, nekem nicnsen férjem, sőt igazából 17 éves vagyok, de mi most sátoros bulit rendeztünk a barátommal a kertünkbe.. ma estére... és azt tervezem, hogy ha elment mindenki lefeküdni, akkor (mivel menstruálok..:S) ezért egy hálózsákba bújok vele és kielégítem orálisan.. és eddig sosem engedtem, hogy a számba élvezzen, de most engedni fogom. mert felkészültem rá... nem tudom milyen lesz... szóval a lényeg, hogy szerintem ez a szabad ég alatt dolog elég romantikus...:)
2009. szept. 12. 12:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!!!

egyébként 24 vagyok és 2 éve házas.

Én a tejszinhabos variációt szeretném kipróbálni, de nem tudom, jó lesz-e...

A 17 éves lánynak: én már fázom kinn éjszaka szeptemberben.(pedig anno hoban is csináltuk, furán hangzik, de igaz, sőt meg sem betegedtünk.)

Szép estét!!!

2009. szept. 12. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a tegnap este? :D
2009. szept. 13. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Klassz lett!!!Tejszinhabbal tálaltam az uramat, mindketten negyon élveztük, délben desszertnek meg is ismételtük:)

Nektek, hogy telt az este??(a bilincses csaj vagy, v. a sátras???)

2009. szept. 13. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagy és 2 éve házas?

Elég korán kimerült az ötlettár.:)

Na de nem piszkálódás-képpen írtam, csak meglep.

Ha jót akarsz a férjednek elsősorban ki ne hagyd az orált.

Mi fiúk azt nagyon szeretjük.

Nyelvecske a fülben, sutyorogni, szuszogni finoman értelmetlen szavakat, a lényeg, hogy a fülünket érje inger.

Én például élvezem, mikor a barátnőm lentről kezd a bokánál nyelvecskéjével egyre feljebb jön.

Belsőcombnál időzik egy kicsit, majd felhúzom a lábam, és jön a zacsival való játszadozás, a többit már tudjátok.

De amit az elő írt a megkötözéses dolog is nagyon jó.

Csináld azt, hogy lekötözöd a párod.

Ha ezt nem engedi akkor csak annyit mondj Neki, hogy egy játékot szeretnél játszani.

Fektesd hanyatt és Ő, amíg te játszadozol rajta, nem érhet hozzád.

Nem érinthet a kezével.

Totál alárendelt szerep, Mi gyakran játsszuk.

Kínok kínját élem át ( jó értelembe ) , hogy amikor a barátnőm csinálja a dolgát nem érinthetem meg.

Persze ezt fordítva is eljátsszuk.

2009. nov. 7. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

A hangsúly azon van, hogy ÚJ!!! És ezzel nem arra akartam célozni, hogy unalmas a szex, félreértés ne essék!!! Egyszerűen kiváncsi vok arra, hogy mivel lephetem még meg a páromat.

2009. nov. 7. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Káma sutra! Lehet belöle tanulni :))))
2009. nov. 7. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

vannak tök jó szexuális társasjátékok:P

vegyél(rendelj)1et vagy töltsd le netről, v akár ti is csibálhattok

pl beosszátok h ha ennxit dob a kockával az mit ér

mondjuk 1es: orál, 2es: sztriptiz, 3as: tejszinhab nyalás

4es: petting 5ös: vmi szerep játék(de csak csábítás céljából)(vis nem tettekel csak szóban) meg így tovább....:)

és a végén jön a szex(addigra mát jol ki lesztek éhezvexD)

2009. nov. 7. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Viselj szoknyát de ne vegyél alá bugyit:D Majd ülj úgy hogy észrevegye.Garantáltan rádugrik:)
2009. nov. 7. 15:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!