Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextippet kérek estére! Valami újat szeretnék adni a férjemnek. Férjek titeket hogyan kényeztetnek?
mai esti terveim..
mikor megérkezik,fürdés kaja után egyszerüen fogom,bekötöm a szemét,ágyralököm,és megbilincselem,aztán igy orálisan...
(2 éve megvan a szőrösbilincs,kikellene probálni lassan:D)
L
Köszi csajok!!!
egyébként 24 vagyok és 2 éve házas.
Én a tejszinhabos variációt szeretném kipróbálni, de nem tudom, jó lesz-e...
A 17 éves lánynak: én már fázom kinn éjszaka szeptemberben.(pedig anno hoban is csináltuk, furán hangzik, de igaz, sőt meg sem betegedtünk.)
Szép estét!!!
Klassz lett!!!Tejszinhabbal tálaltam az uramat, mindketten negyon élveztük, délben desszertnek meg is ismételtük:)
Nektek, hogy telt az este??(a bilincses csaj vagy, v. a sátras???)
24 éves vagy és 2 éve házas?
Elég korán kimerült az ötlettár.:)
Na de nem piszkálódás-képpen írtam, csak meglep.
Ha jót akarsz a férjednek elsősorban ki ne hagyd az orált.
Mi fiúk azt nagyon szeretjük.
Nyelvecske a fülben, sutyorogni, szuszogni finoman értelmetlen szavakat, a lényeg, hogy a fülünket érje inger.
Én például élvezem, mikor a barátnőm lentről kezd a bokánál nyelvecskéjével egyre feljebb jön.
Belsőcombnál időzik egy kicsit, majd felhúzom a lábam, és jön a zacsival való játszadozás, a többit már tudjátok.
De amit az elő írt a megkötözéses dolog is nagyon jó.
Csináld azt, hogy lekötözöd a párod.
Ha ezt nem engedi akkor csak annyit mondj Neki, hogy egy játékot szeretnél játszani.
Fektesd hanyatt és Ő, amíg te játszadozol rajta, nem érhet hozzád.
Nem érinthet a kezével.
Totál alárendelt szerep, Mi gyakran játsszuk.
Kínok kínját élem át ( jó értelembe ) , hogy amikor a barátnőm csinálja a dolgát nem érinthetem meg.
Persze ezt fordítva is eljátsszuk.
Köszi!!!
A hangsúly azon van, hogy ÚJ!!! És ezzel nem arra akartam célozni, hogy unalmas a szex, félreértés ne essék!!! Egyszerűen kiváncsi vok arra, hogy mivel lephetem még meg a páromat.
vannak tök jó szexuális társasjátékok:P
vegyél(rendelj)1et vagy töltsd le netről, v akár ti is csibálhattok
pl beosszátok h ha ennxit dob a kockával az mit ér
mondjuk 1es: orál, 2es: sztriptiz, 3as: tejszinhab nyalás
4es: petting 5ös: vmi szerep játék(de csak csábítás céljából)(vis nem tettekel csak szóban) meg így tovább....:)
és a végén jön a szex(addigra mát jol ki lesztek éhezvexD)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!