Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt szeretné ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné ha a számba mehetne el, én kicsit "tartok" a dologtól. úgy értem nemtom mit csináljak, hogy, lenyeljem, kiköpjem ilyenek?! Hogyan tudnám ráhangolni magam?

Figyelt kérdés
szeretnék neki örömet szerezni, csak nem akarom h valamit rosszul csináljak és kiábrándítóbb legyen mintha nem csináltam volna...
2009. szept. 12. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Kérd meg utána hogy csókoljon meg és akkor majd nem idegesít ilyenekkel.
2009. szept. 12. 01:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csináld, ha szeretnéd. Én életemben egyszer csináltam szájjal végig, de akkor tényleg akartam. Lenyeltem, nem volt semmi különös. Se sokkhatás se semmi. Viszont azóta sem vettem rá magam, valahogy úgy érzem, rosszul lennék tőle, nem tudom miért, nem akarom, hogy a számba menjen el... Én mondtam neki, hogy nem vagyok ráhangolva a dologra, nem is izélget, bár előtte sem ő erőltette. Ha nem akarod, akkor kérdezd meg, hogy szeretné-e ha a szájába tömködnél egy szép adagot a hüvely-váladékodból, lehet békén hagy.

Igaz, nekem volt egy bunkó ex-barátom, aki minden előzetes figyelmeztetés nélkül lenyomta a fejem, mikor épp elélvezett, és fel sem tűnt neki, hogy tiltakoztam és öklendezni kezdtem, szóval ez a csodás élmény szerintem eléggé közrejátszik abban, hogy azóta sem akarom, illetve csak egyszer kivételesen... de az nem volt se rossz se jó, olyan semmilyen... Nem tudod bemantrázni, hogy akarod, az vagy jön vagy nem. Ha nem érzed úgy inkább ne, csak az ő kedvéért, mert jól elrontod magadban utána. Nehogy úgy járj mint én..

2009. szept. 12. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akarod próbálni, akkor fektesd a hátára a fiút, és fölülről közelítsd meg. Akkor nem kell lenyelni sem, hanem már közben kifolyhat, ha úgy gondolod.
2009. szept. 12. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, ha ez ösztönösen nem izgatz téged és itt gondolkodsz rajta, akkor inkább hagyd! Nagyon sokan lenyelik .... merthogy izgató.
2009. szept. 12. 04:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ne viccelj, minden fiú imádja, ahog ymár miondták, szépen döntsd a hátára, aztán csak relax, meglátod az egekben fogja érezni magát, ha ügyes vagy :-D És ne félj annyira ettől, az orális szex sok fiúnak még finomabb, mint a "rendes", csak elég sok prűd ember van akik szerint "fúj jaj", de hát nem ezekre kell figyelni, hanem arra, hogy te is izgulsz-e rá és élvezed-e vagy sem. Nekem mondjuk meg sem fordult a fejemben, h ne izgatna, én ösztönösen néha hanyatt lököm, és valóban a mennyekben érzi magát, próbáld csak ki ...
2009. szept. 12. 05:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam még az elején,hogy a számba mennyjen el,de egyszer amikor nem számított rá elkaptam :-)és hagytam,hogy a számba élvezzen.Nagyon megleptem ezzel őt mert nem számított rá. Lepd meg vele egyszer!! Tuti élvezni fogja!!!:-)
2009. szept. 12. 11:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi a sok hasznos választ, tényleg igazatok lett, rá kellett kicsit hangolódni és szószerint megleptem vele, utána állllati jó érzés volt látni rajta hogy hogy élvezte, én nem mondom hogy milyen jó, de hozzá lehet szokni!!igazából sztem attól függ mit vagyunk megtenni egymásért h a másiknak jó legyen, amikor eléggé felizgatott és belelendültem, nem is gondoltam rá hogy jaj mi lesz, jött magától!!szóval köszi még egyszer és hajrá hajrá kételkedők!!
2009. szept. 22. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
de ezt miért úgy fogod fel, hogy "megtenni egymásért", ez nem valami áldozat, hanem a lány számára is izgatónak kellene lennie, ha meg nem az, az rég rossz, akkro ne is csináld, ha ez számodra valami áldozatvállalás, azért hogy neki jó legyen .... áááááááááá kikattantam
2009. szept. 23. 09:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!