Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt szeretné ha a számba mehetne el, én kicsit "tartok" a dologtól. úgy értem nemtom mit csináljak, hogy, lenyeljem, kiköpjem ilyenek?! Hogyan tudnám ráhangolni magam?
Akkor csináld, ha szeretnéd. Én életemben egyszer csináltam szájjal végig, de akkor tényleg akartam. Lenyeltem, nem volt semmi különös. Se sokkhatás se semmi. Viszont azóta sem vettem rá magam, valahogy úgy érzem, rosszul lennék tőle, nem tudom miért, nem akarom, hogy a számba menjen el... Én mondtam neki, hogy nem vagyok ráhangolva a dologra, nem is izélget, bár előtte sem ő erőltette. Ha nem akarod, akkor kérdezd meg, hogy szeretné-e ha a szájába tömködnél egy szép adagot a hüvely-váladékodból, lehet békén hagy.
Igaz, nekem volt egy bunkó ex-barátom, aki minden előzetes figyelmeztetés nélkül lenyomta a fejem, mikor épp elélvezett, és fel sem tűnt neki, hogy tiltakoztam és öklendezni kezdtem, szóval ez a csodás élmény szerintem eléggé közrejátszik abban, hogy azóta sem akarom, illetve csak egyszer kivételesen... de az nem volt se rossz se jó, olyan semmilyen... Nem tudod bemantrázni, hogy akarod, az vagy jön vagy nem. Ha nem érzed úgy inkább ne, csak az ő kedvéért, mert jól elrontod magadban utána. Nehogy úgy járj mint én..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!