Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Közvetlen vizelés után orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvetlen vizelés után orális szex? Zavar ez valakit?

Figyelt kérdés
kort és nemet írjatok
2009. szept. 11. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Valószínű hogy igen, meddig tart kézmosáskor megmosni a kupakot is? akkor nem kellene ezen gondolkodni.
2009. szept. 11. 23:19
 2/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és csak kíváncsi vagyok hogy mások hogy vannak ezzel, mert engem kicsit zavarni szokott, olyankor kellemetlen íze van az elején. És nem tudom hogy most velem van e a baj, hogy túl finnyás/igényes vagyok, vagy pedig ez tényleg túl sok.
2009. szept. 11. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Bocs nem tudtam hogy lány vagy, én azt tudom ha ilyenre készülök előtte farokmosás és a párom is megy puncit mosni előtte.
2009. szept. 11. 23:29
 4/12 A kérdező kommentje:
én bocsi, rosszul fogalmaztam. És köszi hogy válaszoltál.
2009. szept. 11. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
engem nem zavar. grófkisasszonyság ilyesmin lovagolni, azok meg inkább ne dugjanak, csak ruhában.
2009. szept. 11. 23:43
 6/12 A kérdező kommentje:
most nem azért de orális szex és (normál) szex közt irtó nagy különbség van..előbb olvasd el normálisan aztán mondjad hogy milyen vagány csaj vagy:D
2009. szept. 11. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Engem is zavar, nem is csinálom úgy, hogy nem volt fürdés előtte. Főleg azt nem bírom, hogy mondjuk dolgozik, haza jön és akkor majd pont az egész naposat szopogassam, hát tessék fürödni előbb. Egyszerűen fúj, úgy nem. Ha szép tiszta, akkor nem bánom, szívesen, de pisire nem vagyok kíváncsi, nem tart sokból megmosakodni, én is megszoktam. A sima szex más, de azért a számba nem veszem, olyan rossz íze van, megkockáztatom, ha muszáj lenne még öklendeznék is...
2009. szept. 12. 01:34
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

párom esetek 80%ban megmossa előtte,de ha én csak ugy "letámadom",akkor csak azért mert nem frissenmosott,nem fogom abbahagyni és kizavarni a fürdőbe...

ennyire finnyásnak lenni azért nemkell..

22/L

2009. szept. 12. 07:41
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Embere válogatja szerintem.
2009. szept. 12. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:
ha mást nem is, legalább 1 intim törlőkendővel át lehet törölni... ez azért a minimum szerintem... L/18
2009. szept. 12. 22:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!