Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan elégítsem ki 1 lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elégítsem ki 1 lányt ruhán keresztül?

Figyelt kérdés
még nam tartunk ott hogy mindent levegyünk és szeretném ruhán keresztül kielégíteni (farmer vagy bugyi). Már probáltam de mikor megkérdeztem hogy jo-e azt mondta hogy nem olyan nagyon jó de nem is rosz. sztem vmit rosszul csináltam. szóval hogyan csináljam? nem vagyunk már olyan fiatalok csak még nem tartunk ott.
2009. szept. 11. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi amikor még ennyire az elején tartottunk a párommal, már annyira kívántam, hogy az is elég volt, ha csak hozzámdörgölőzik ott alul. Mindig úgy helyezkedtem hogy jó legyen:) simogasd és csókolgasd... az ruhán keresztül is jól esik.
2009. szept. 11. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább addig ne elégítsd ki, majd ha odaértek hogy benyúltok egymás ruhája alá akkor kézzel is jó lesz finoman, de ruhán keresztül nem nagyon tudod jól csinálni.
2009. szept. 11. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:

fameron keresztül azért nehéz :D

szóval bugyi vagy nagyon-nagyon vékony gatya. és izgasd a csiklóját FINOMAN.

2009. szept. 11. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem se erőltessétek ezt a "ruhán-keresztül-oltári-orgazmust" dolgot, max. csókolózzatok, meg finoman simizzétek a másikat (ha a bré feláll, csak igazítani egyet rajta és kész), nem kell rögtön gólra játszani, csak élvezzétek a másik közelséget, szeressétek egymást, a többi majd jön, ha jönnie kell. Az orgazmus nem valami mechanikus dolog (az is lehet, de most beszéljünk az ideális esetről), hogy de azért is ki akarom elégíteni, még télikabátban is, hanem majd egy beteljesülés lesz. Lépésről lépésre haladjatok előre, majd eljön annak is az ideje, ha már nem kell a ruhákkal foglalkozni.
2009. szept. 11. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez olyan dolog mint zoknyiban lábat mosni! NYUGOTAN VEDKÖZTESD LE, Nem muszály attol szexelnetek ha nem akrtok ismerkedtek egymás testével!Sok sikert!
2009. szept. 11. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Ruhán keresztül kielégíteni? Hát csúsztasd be a belső zsebébe a húszezrest.
2009. szept. 12. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Vizszintes póz.Csókolgassátok és simogassátok egymást, ruhán keresztül is mindenhol. Majd feküdj rá, vagy ő rád és pászitsd úgy a péniszedet, hogy a csoklóját ingerelje.Ha már eléggé be van indulva a lány, akkor menni fog: kezdj el enyhe pulzáló mozgást végezni, figyelve, hogyan reagál.A lány nagy valószinűséggel el tud igy menni, legalábbis nálunk ez sikerült.De nagyon figyeld a lány jelzéseit, mert ha nem jól végzed a dolgod a csikló stimulálása kellemetlen is lehet.Sok sikert nekem fantasztikus volt!!!!!!Milyen idösek vagytok? Ha nem vetköztök teljesen, legalább nyúljatok egymás ruhája alá... Ja,ha sikerül igy elmennie, utána már megpróbálhatod a péniszedet csupaszon hozzá érinteni, ha nem ellenkazik, tuti, hogy jó volt neki!!!irj majd az eredményröl. érdekel!!!
2009. szept. 12. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

A 8:15-ös vagyok, 24/L.

Lehet , hogy rosszul veszem ki soraidból, de úgy érzem, hogy te már vágysz 1 igazi mesztelen szexre, csak a nő nem. IGAZ???

2009. szept. 12. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
ruha nélkül élvezetesebb.
2009. szept. 20. 22:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!