Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereik a férfiak jobban a nagy mellet? Nem tök mind1 h mekkora? Mi a jelentősége?
Komolyan miért ez a téma mindig???
Pasi vagyok de marhára nem lényeg hogy a csaj a melle nagy legyen. Legyen cicije, szép kerek formás, tenyérnyi kis mellbimbóval.
A fő az az hogy ne olyaan melle legyen ami alatt megtud tartani egy ceruzát...
Elárulom, hogy egyáltalán nem szeretik jobban a nagyot mint a kicsit. Nem ártana picit tájékozódnod.
És hogy ne legyen teljesen off:
Igazából nem számít, hogy a barátnőd melle milyen, mert szereted és elfogadod úgy ahogy van. Viszont, ha lehet választani én is a nagyot választanám, egyszerűen izgatóbb, mint egy pici mell, vagy egy lapos, fiús mellkas.
Jó ha elég nagy ahhoz hogy meg lehessen markolni és lehessen játszani vele. Picivel ez macerásabb. Pici mell nem látszik pulcsiban, de egy nagy az átüt azon is, ott jobban látszik, hogy nő van mögötte. Félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy akinek a melle pici az nem nő. Amúgy az én barátnőmnek is pici van, de én szeretem, attól függetlenül, hogy ha sokkal nagyobb lenne, annak jobban örülnék, de így is szeretem.
Senkit nem akartam megbántani a véleményemmel, remélem nem is tettem.
G (24/F)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!