Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szereik a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereik a férfiak jobban a nagy mellet? Nem tök mind1 h mekkora? Mi a jelentősége?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha nagy melled van, de lóg akkor a srác kidobja a taccsot (XD). Ha pedig csak mellbimbót lehet látni a csajon, akkor az meg röhejes. Nem zavar, ha a csajnak kicsi a melle, de formás.
2009. szept. 11. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan miért ez a téma mindig???

Pasi vagyok de marhára nem lényeg hogy a csaj a melle nagy legyen. Legyen cicije, szép kerek formás, tenyérnyi kis mellbimbóval.

A fő az az hogy ne olyaan melle legyen ami alatt megtud tartani egy ceruzát...

2009. szept. 11. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok akik a nagy mellet szeretik de vannak olyanok is akik a kicsit,ez emberfüggő szerintem.Én is a nagy mellet szeretem, nos az én véleményem az az hogy egy nagy mell fogása teljesen más,szex közben látványosabb szerintem,de aki a kicsi mellet szereti az biztos tud érvet mondani hogy mért nem jó neki a nagy mell.Tehát a lényeg hogy nem vagyunk egyformák,más az ízlés világunk.
2009. szept. 11. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Nyomj fel egy képet és bírálunk!
2009. szept. 11. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mindegy hogy mekkora, ameddig természetes. :)
2009. szept. 11. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Ugyan azért amiért a nők jobban szeretik a nagy péniszt mint a kicsit.
2009. szept. 11. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó válaszoló: nem az a lényeg, hanem h milyen vastag..
2009. szept. 11. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, hogy egyáltalán nem szeretik jobban a nagyot mint a kicsit. Nem ártana picit tájékozódnod.

És hogy ne legyen teljesen off:

Igazából nem számít, hogy a barátnőd melle milyen, mert szereted és elfogadod úgy ahogy van. Viszont, ha lehet választani én is a nagyot választanám, egyszerűen izgatóbb, mint egy pici mell, vagy egy lapos, fiús mellkas.

Jó ha elég nagy ahhoz hogy meg lehessen markolni és lehessen játszani vele. Picivel ez macerásabb. Pici mell nem látszik pulcsiban, de egy nagy az átüt azon is, ott jobban látszik, hogy nő van mögötte. Félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy akinek a melle pici az nem nő. Amúgy az én barátnőmnek is pici van, de én szeretem, attól függetlenül, hogy ha sokkal nagyobb lenne, annak jobban örülnék, de így is szeretem.

Senkit nem akartam megbántani a véleményemmel, remélem nem is tettem.

G (24/F)

2009. szept. 11. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ugye kinek a pap, kinek a papné! Amúgy én ezt ilyen nagy álltalánosságban nem merném állítani, hogy a férfiak a nagyobb mellet szeretik! Nekem pl. pici van eddig senki nem panaszkodott! Volt olyan is aki kifejezetten a picit szereti! Az is tud látványos lenni szex közben és a picivel is lehet mit kezdedni! Jelentősége? Ma szerintem csak annyi, hogy kinek mi tetszik! de én úgy gondolom valami olyasmi is lehet a dologban mint egyes nőknél a nagy pénisz imádata, h ogy visszamaradt ez valamilyen szinten az ősembertől, mert akkor ugye ezek a fajfentartásban fontos szerepet játszottak! Nagy pénisz= nemzőképes, erős , életképes utódot nemz. Nagy mell= Képes az útódot táplálni! Ma ugye már tudjuk, hogy ezeknek igazi jelentősége nincs! de ez csak az én véleményem!
2009. szept. 11. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:
nálam nem egyszer volt már olyan, hogy nem velem, hanem a melleimmel társalogtak a pasik... olyankor kérdem az istent, hogy én miért nem születtem deszkának...
2009. szept. 11. 22:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!