Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki megcsalta már a feleségét egy olyan lánnyal, akit szívből szeretett? Vagy egyáltalán létezik ilyen, hogy szereti a felesége mellett azt a másik lányt? És mi lett belőle, ha volt ilyen?
11:09-es vagyok.
Nem idegen az eset,hasonlo helyzetben vagyok en is,
persze, a valasztast nem durvan,"vagy en vagy a feleseg" formaban gondoltam,hanem erdemes leulni,megbeszelni,ki mit szeretne,mit jelentetek egymas szamara,vannak-e egyaltalan kozos celotok,melyek azok,fontolora venni,hogy ha ti ketten egyutt lehetnetek,nyiltan,lenne -e jovoje a kapcsolatotoknak?
Ami a gyerekeket illeti,nem lesz konnyu nekuk sem,de az,hogy ha elvalik a felesegtol,meg nem azt jelenti,hogy a gyerekeirol is lemond,attol meg ugyanugy megmarad az apjuk.
Ha meg nem valik el,akkor tovabbra is titokban kell maradnia a kapcsolatotoknak,az senkinek sem lesz jo hosszu tavon ,plane neked nem,merthat telik az ido,gondolom,nem akarsz orokre valaki mas arnyekaban maradni es " a harmadik" lenni.
13:18 -as!
Ha jot akarsz magadnak ,foleg a kedvesednek,hat ne mondd el neki!!Ha nem tudja,nem faj!!Eleg,ha TE pocsekul erzed majd magad,miert artanal Neki is?Ne okozz neki fajdalmat.Szep csendben szakits a 'masik leanyzoval'.
En a volegenyemmel azert szakitottam,mert egy oszinte pillanataban bevallotta,hogy volt neki meg valakije,mellettem,de nagyon megbanta es csak en kellek neki.
HAt hidd el,azon nem segit egy csokor virag.Oda a bizalom.Ha nem mondja el,talan soha meg nem tudom es ma is boldogak lennenk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!