Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan pasi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pasi, aki megcsalta már a feleségét egy olyan lánnyal, akit szívből szeretett? Vagy egyáltalán létezik ilyen, hogy szereti a felesége mellett azt a másik lányt? És mi lett belőle, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az lett belőle, hogy 15 év után elváltunk, és a szívből szeretett lánnyal összeházasodtunk, lett 2 gyermekünk, és boldogan élünk együtt még meg nem halunk. Nem tudnék hazugságban élni úgy, hogy a házasság mellet van egy másik kapcsolatom. Akkor Mire jó a nem működő házasság...?!
2009. szept. 11. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha a felesége mellett egy másik lányt szívből szeret, akkor legyen szívesn, és váljon el a feleségétől, és húzzon el akkor a szívből szeretett lánnyal.
2009. szept. 11. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! gondolom,sajat peldadrol beszelsz.Ha ferfi vagy,es ha valoban szivbol szereted a masik lanyt,akkor valj el,es maradj a szeretett lannyal.Ha meg no vagy,es a pasid egy nos ferfi,de teged szeret,akkor nyugodtan valasztas ele teheted,vagy te vagy a feleseg.Mindenkinek megvan a joga a boldogsaghoz,az elet pedig tul rovid,lepni kell elore!
2009. szept. 11. 11:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a saját példámat írom! Lány vagyok. Nem ilyen 1xű, hogy választás elé állítom, mert nem vagyok az a fajta, hogy tönkre tegyem vki házasságát pláne meg, hogy gyerekei vannak. Nehéz nagyon így, és nem tudom, hogy mi lesz ebből. Igaz, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz, de a gyerekei???
2009. szept. 11. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolsz, mit látnak és hogy élnek a "csládjában" a gyerekei? Azok nem idióták, de gyerekek. Érzik ők is biztosan hogy valami nincs otthon rendben a szülők körül. Na most akkor mi jobb, ha elválnak és a gyerekeknek akár "kívülről" segít majd a papa, vagypedig örökös pokolba fognak a gyerekek hazatérni. Például nem tudok elképzelni egy kéthetes kirándulást a családdal így (mármint a nejével s gyerekekkel). Akkor a gyerekek egész életükben nem mennek családi kirándulásra? Ha veled marad ha nem is mindig, de jöhetnek veletek a gyerekei kirándulni is. De ezt neked kell összeadnod, hogy fogsz tudni majd viszonyulni a gyerekeihez akkor is, ha majd 18-20 évesek lesznek. Világos, hogy nem a kirándulás a fontos, de ez csak példa volt a sokezerből...
2009. szept. 11. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

11:09-es vagyok.

Nem idegen az eset,hasonlo helyzetben vagyok en is,

persze, a valasztast nem durvan,"vagy en vagy a feleseg" formaban gondoltam,hanem erdemes leulni,megbeszelni,ki mit szeretne,mit jelentetek egymas szamara,vannak-e egyaltalan kozos celotok,melyek azok,fontolora venni,hogy ha ti ketten egyutt lehetnetek,nyiltan,lenne -e jovoje a kapcsolatotoknak?

Ami a gyerekeket illeti,nem lesz konnyu nekuk sem,de az,hogy ha elvalik a felesegtol,meg nem azt jelenti,hogy a gyerekeirol is lemond,attol meg ugyanugy megmarad az apjuk.

Ha meg nem valik el,akkor tovabbra is titokban kell maradnia a kapcsolatotoknak,az senkinek sem lesz jo hosszu tavon ,plane neked nem,merthat telik az ido,gondolom,nem akarsz orokre valaki mas arnyekaban maradni es " a harmadik" lenni.

2009. szept. 11. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Milyen sokaknak van ilyen problémája, azt hittem ez csak nálam ilyen egyedüli eset, hogy két lányt szeretek. És ha a másik leányzóval vagyok, eszembe sem jut, hogy már van valakim. De a kapcsolatomat és kedvesemet nem adnám fel semmi esetre sem, így a másik lánnyal kénytelen vagyok megszakítani a kapcsolatot. Ő azt mondta maradjunk csak barátok, de nálam ez nem működne ilyen egyszerűen. A kedvesemnek még nem mondtam el, de el akarom majd valamilyen romantikus helyen, kettesben ahol nyíltan beszélhetünk, és adok neki valami hatalmas csokor virágot, hogy csökkenjen a dolog súlya. Bár a fejemre szerintem még így is kapni fogok, de remélem megérti, hogy rajta kívül nem kell más.
2009. szept. 11. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

13:18 -as!

Ha jot akarsz magadnak ,foleg a kedvesednek,hat ne mondd el neki!!Ha nem tudja,nem faj!!Eleg,ha TE pocsekul erzed majd magad,miert artanal Neki is?Ne okozz neki fajdalmat.Szep csendben szakits a 'masik leanyzoval'.

En a volegenyemmel azert szakitottam,mert egy oszinte pillanataban bevallotta,hogy volt neki meg valakije,mellettem,de nagyon megbanta es csak en kellek neki.

HAt hidd el,azon nem segit egy csokor virag.Oda a bizalom.Ha nem mondja el,talan soha meg nem tudom es ma is boldogak lennenk.

2009. szept. 11. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
2009. szept. 11. 18:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!