Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezi azt a barátom ha a számba élvez el és nem
pedig a nunimba?
Ja, de csókolózni szeretsz vele? A szájávaaaaal? Hülye vaaagy?? ahol hányni szokott??????
2009. szept. 11. 06:56
Mindenki úgy szexel,ahogy akar.Aki az orálisat tartja normálisnak,az csinálja.De akinek nem jön be,arra se mond,hogy ne szexeljen!A kettőnek nem sok köze van egymáshoz!Ha az orális szex a kultúra magas foka,akkor a melegek ezt magas fokon űzik!Ma a pronófilmek hatására divat az orális meg az anális szex,de ez nem kultúra.
Ha viszont engem egy pasi felpofozna azért,mert nem akarom leszopni,úgy megrúgnám a tökeit,hogy arról koldulna!Egy nőt megütni a legnagyobb bunkóság,még ha híres sportoló is a pasas,
2009. szept. 11. 06:59
Lehet a barátod csak nem akar még gyereket és így kíméli meg magát az idegeskedéstől. De persze lehet, hogy tényleg csak ezt élvezi, de ezt vele kellene megbeszélni.
2009. szept. 11. 08:21
A sportoló pasit abban a pillanatban leszúrtm volna nagy késsel ha felpofozott volna azért mert nem akarok szopni.!!!!!!!!! egy mocskos f@sz az olyan.Nem is férfi!! csak egy gyáva alak,aki másként nem tud rávenni egy nőt a szexre csak veréssel.Az ilyen "férfiaknak" az akasztófán kéne lenniűk!!!
2009. szept. 11. 08:42
Ha rossz ha a szádba megy, beszéld meg vele, a magyarázat az lehet hogy mielőtt elélvez, akkor élvezi a legjobban, és ha a szádban van élvezetesebb. De nem szabad ezt erőltetni egy nőnek. Én is imádom az orál szexet de mivel a barátnőm nem akarja hogy a szájába menjen így szólok előtte egy fél perccel és kézzel befejezi.
2009. szept. 11. 09:32
9:32: de az már nem ugyanaz, ugye!
2009. szept. 11. 09:42
Nem csak azt kell nézni hogy nekem mi lenne jó, hanem azt is hogy a nőnek is jó legyen.
2009. szept. 11. 10:08
Érdekes, hogy megoszlanak a vélemények annak függvényében, hogy a f@sz melyik végén van a válaszoló.
2009. szept. 11. 10:08
úgy tűnik a válaszok alapján, hogy nő társaim nem szeretik az orális szexet... érdekes, én imádom, bármint megtennék azért, hogy jó legyen a páromnak, köztük azt is, hogy lexopom, de persze viszonzást is várok :)
ez egyszerűen beállítottság kérdése, ki mit szeret, barátod pl ezt :) de szerencsére sok minden van lehet válogatni,ha neked ez pont nem jön be.
2009. szept. 11. 14:40
azt úgy bírom amikor szidjátok azt a sportoló gyereket az egyik előző válaszban XD...hogy "húde felakasztanám" meg "húde tökön rugnám" persze persze bla bla, élesben meg ponmt ti lennétek azok akik nyikkani sem mernének, csak pislognátok h mivan, és sz.pnátok ahogy kell...bocs, nem vagyok hímsoviniszta, de a nőknek mindig csak a szájuk nagy, és az a jobbik eset ha sz.pásra használják
2009. szept. 11. 14:57