Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mindig sírok szex után, ti hogy vagytok ezzel? Vált ki belőletek ilyen erős érzelmeket?
Sztem túl érzelmes vagy :) Meg feltételezem hogy nem évek óta élsz nemi életet.
A párodat nem zavarja? Vagy inkább örül neki hogy van egy aranyos barátnője aki annyira szereti hogy minden örömszeréskor elsírja magát? :)
"Post coitum omne animal triste" - azaz elnézést de durván és szó szerint: közösülés után minden állat szomorú.
A dolog nem új tehát, ez egy régi római (latin) mondás, ne aggódj, tök normális, csak kinél jobban kinél kevésbé jön ki.
A hirtelen hormonszint változással függ össze a dolog, de nem vagyok biológus, úgyhogy azt nem tudom melyik, hogyan...
velem is megesett már hogy sírtam...
de én tényleg ma kezdtem az..úgymond.. "nemi életet"..
mindössze 5 hónapja..
de nálam főleg akkor volt ilyen, amikor ujjal elégített ki...annyira jó volt, hogy örömömben potyogott a könnyem:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!