Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nagyon nedves vagyok ez normális?
Figyelt kérdés
És utána is még fél óráig kb eléggé...de közben nagyon és néha már zavar..
17/L
2009. szept. 10. 19:42
1/9 anonim válasza:
A nemi izgalom jele a nedvesség, hidd el, az fájdalmas lenne, ha nem lennél nedves :)
2/9 A kérdező kommentje:
persze ezeket tudom..h baj lenne ha nem lennék az természete h az vok.a baj csak az h én nagyon és ezt kérdem h normális e h ennyire?már kb tocsog... ha ujjaz akkoris!
2009. szept. 10. 19:48
3/9 anonim válasza:
Örülj neki. Sokkal jobb, mint ha nem lennél eléggé az. Szóval szerintem ez normális.
4/9 anonim válasza:
Aládrak egy vödröt oszt kész:D
5/9 anonim válasza:
én is nagyon nedves vagyok nagyon... törölközőt kell alám rakni de néha még az is átázik...:S de a barátom nagyon szereti,úgyhogy engem nem zavar :) legalább nincs szükségünk síkosítóra :)
szerintem te se foglalkozz vele! a fiúk szeretik :)
6/9 anonim válasza:
ez nem normális... sürgősen menj el orvoshoz... gusztustalan és egyben nem is normális dolog... kiakasztó h nem kell sikosítót használnotok.... -.-
8/9 anonim válasza:
Ennél izgatóbb szerintem nincs is. Az én párom is nagyon be tud nevesedni főleg ha nem szexszeltünk már egy hétig a meló miatt. Mire eljutunk odáig már a tanga is át van ázva rajta. Szerinte sincs benne semmi rossz, nem értem téged miért zavar.
9/9 anonim válasza:
Nincs annál jobb, ha egy lány ennyire nedves. :) Számomra ez annak a jele, hogy a párom nagyon kíván, be van indulva rám, és ez engem is beindít. Tuti, hogy a barátod is imádja. Azt javaslom, ne aggódj, legfeljebb cserélj gyakrabban lepedőt. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!