Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben belőlem mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben belőlem mindig furcsa nagyon halvány barnás folyás jön ki. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és azt vettem észre hogy furcsa nagyon halvány folyásom van olyankor, sőt előfordult hogy véreztem is egy kicsit. (nem első pár alkalom) Nem fáj egyáltalán. Mitől lehet ez?
2009. szept. 10. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Érzékeny a hüvelyfala, vagy nagy a farok, vagy mindkettő. Súrlódás van szex közben, bármilyen nedves is vagy, így természetes, ha kicsit horzsolódik.

A folyás azért van, mert rendbe teszi magát a hüvely, gyógyitja magát, hogy úgy mondjam. :)

2009. szept. 10. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:

sztem neked méhszájsebed lesz.

ezzel menj orvoshoz.

2009. szept. 10. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Vagy seggbe basztak és folyik a szar.
2009. szept. 10. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
bekakiltál?
2009. szept. 10. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő tök bunkó, szard le! Amúgy szerintem legjobb lenne egy orvos..
2009. szept. 13. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza lehet, de tényleg menj el orvoshoz!!!! Jobb, ha ő mondja meg a tutit!
2009. szept. 14. 14:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!