Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy ez történik velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez történik velem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerkedtem meg a barátommal. Előtte rendszeresen (naponta) maszturbáltam, és mindig sikerült elérnem az orgazmust is. Amióta ismerem őt, nem kívánom az önkielégítést, nem is tudok neki állni. A barátomat őrülten kívánom. Nemrég el is vesztettem vele a szüzességem. De egyszer sem volt még vele orgazmusom. Tehát egy hónapja nem elégültem ki. Normális, hogy nem is hiányzik? Miért van ez? Neki meséltem, és szörnyen érzi magát, egyrészt, hogy ő nem tud csúcsra juttatni, másrészt, hogy elvette a kedvem az önkielégítéstől. De én nem haragszom rá ezért. Hogyan nyugtathatnám meg?
2009. szept. 10. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális hogy már nem magadat kívánod hanem a párod...sokkal jobban feltud izgatni:)

velem is ez volt:)

2009. szept. 10. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális az, hogy ha valaki kapcsolatban van, akkor kevesebbet vagy egyaltalan nem maszturbal...

Arra meg hogy nem jutottal el vele a csucsra azert van mert meg nem szoktatok ossze...

2009. szept. 10. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
ez ígyvan normálisan, h akinek pasija van az jobbesetbe jobban kívánja a pasijától a kielégülést, mint a saját kis ujjaitól. temeg sztem ennek ellenére h nem elégülsz ki vele, azértsem kívánod a maszturbálást, mert TŐLE a barátodtól szeretnél kielégülést, és nem az ujjaidtól. mert sztem neked fontosabb az olyanfajta kielégülés amit a szerelmed okoz.
2009. szept. 10. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinald elotte, aztan majd alakul.
2009. szept. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor én szerelmes voltam eszembe se jutott , hogy kiverjem.
2009. szept. 10. 18:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!