Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal már fél éve együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal már fél éve együtt vagyok de még soha nem élveztem el vele mit csináljak? Elmondjam neki? Nagyon jó vele csak nincs orgazmusom.

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen el kell mondani neki, bár elég gáz, hogy magától nem veszi ezt észre...

Mondd el neki, hogy neked hogyan jó :)

Meg kell beszélni mindent, hiszen egy pár vagytok!

2009. szept. 10. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,én is így voltam vele.Lehet ,h nem szoktatok még össze igazán(ha most nem is úgy érzed) v stresszes vagy valami teljesen más dolog miatt.Szerintem ne mondd el neki,biztos magát hibáztatná és rosszul esne neki.Várj még ezzel,megoldódik minden:))

Egyébként hány évesek vagytok?

20/L

2009. szept. 10. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Jah,és próbáljatok ki minél többféle pózt(van aki csak egyfélében tud elmenni) /2.vtam/
2009. szept. 10. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:

nem jó megoldás ha nem mondod meg neki! és nem fog csak úgy "magától" menni. egy nőnek nagyon sokat kell tenni azért hogy jó legyen. a barátod nem gondolatolvasó, szegény nem tudja egyedül kitalálni hogy neked mitől lesz jó. a pasik teljesen másként működnek és másként is gondolkodnak. mi is fél éve vagyunk együtt a barátommal, és mi és még csak nemrég jutottunk sikerre sok (örömteli) munka árán :)

szerintem legyél vele őszinte, de csak finoman persze. sok sikert!

2009. szept. 10. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:

18 vagyok ő pedig 17

de sztem jobb ha nem mondom el neki

nem?

2009. szept. 11. 15:56
 6/8 anonim válasza:
Mindenképpen mondd el Neki! Próbáljátok orálisan, ha másképp nem megy, ha Neki sikerült fejezze be Neked. Lehet, hogy feszélyez a hely, vagy valami más probléma is van. Esetleg nem jut elég időd rá. Mindenképpen beszéljétek meg, vezesd rá, talán Neki is gyakorolni kell még. Saját tapasztalat, ha szeretitek egymást, akkor vártok, és sikerülni fog! Persze tenni kell érte, és mindent megbeszélni!
2009. szept. 11. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el neki,pedig nálunk is ugyanez volt...hogy esett volna neki?ez nagyon sok lánynál "probléma" és általában nem a másik fél ügyetlenkedésének tudható be,legalábbis nálunk nem ez volt a baj,egyszerűen csak több időnek kellett eltellnie ,h még jobban érezzem magam vele ilyen téren.Az meg megint más dolog,h tényleg vannak lányok,akik csak bizonyos pózokban tudnak elmenni.Én nem mondanám még el neki.
2009. szept. 12. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket
2009. szept. 18. 13:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!