Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez terhességi előjel v csak a szokásos?

Figyelt kérdés

Ma reggel annyira fájt a hasam, h nem tudtam suliba menni. De ez nem az a menstruációs fájdalom, hanem szúró, amikor megmoccanni nem tudsz. Olyan 17-e környékén fog v kéne megjönnie, és a melleim már feszülnek rendesen, fehérfolyásom is van, de nem olyan nagyon sok, mint általában. A múlt héten volt nagyon erős. Eddig 4x voltam együtt a barátommal, és természetesen védekeztünk, gumival. És utána mindig megnéztük, h nem szakadt e ki, és nem. Elvileg nem is gondolhatnék terhességre, mert tényleg, el sem tudom képzelni, h h kerülhetett volna ondó a hüvelyembe. De mégis félek.

Egyébként ilyen fájdalom máskor is volt már, és akk sem voltam terhes.

Szokott másnak ilyen lenni, v ez vlmiféle rendellenesség? V télleg terhes lennék? Segítsetek kérlek!!

2009. szept. 10. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán felfáztál vagy ilyesmi. Forralj fel kamillát, és gőzöld meg, aztán takarózz be jól, hidd el el fog múlni!

Terhes meg szerintem nem vagy, főleg ha le is ellenőriztétek a gumit. Nyugi

L/22

2009. szept. 10. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:

mért gondolja mindenki azt a hasfájásról rögtön, hogy a terhesség jele?

sztem nemvagy terhes, egyszerűen csak fájt a hasad. műsokkal is megesik, gyakran. lehet pont azért, mert már csak 1 hét és megfog jönni.

2009. szept. 10. 11:45
 3/5 anonim válasza:
Ne aggódj nekem már több mint egy héttel elötte iszonyat fájdalmaim vannak...minden jel arra utal hogy meg fog jönni. a fájdalom meg attól függ... néha erősebb néha gyengébb. Sztem ez mindnekinél igy van szal nyugi:)! 19/L
2009. szept. 10. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2009. szept. 12. 10:00
 5/5 anonim válasza:
Tuti nem vagy terhes! A terhesség szinte tünetmentes, csak pár hét utén jön a hányinger, vagy még az sem. de ha gyakran van ilyen fájdalmad, akkor keress fel egy nőgyógyászt.
2009. szept. 15. 14:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!