Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátnőm néha a barátnőm puncija összeszűkül szex közbe? Akkor élvez el?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 06:12
1/4 anonim válasza:
Olyankor nagyon élvezi.Az elélvezés énnél sokkal látványosabb,azt észreveszed más jelekből is.
2/4 anonim válasza:
Azért szűkül össze, mert összeszorítja. A hüvely izmai is akarattal irányíthatóak. Amikor elélvez, akkor ritmikusan egymás után sokszor húzódik össze, ez viszont nem akaratlagos mozgás, ezt nem a nő szabályozza.
3/4 anonim válasza:
Én olyankor rá szoktam szorítani,úgy értem direkt,mert nekem már nemsokára orgi,de a páromnak még nem..én pedig azt nem szeretem:)Úgyhogy 2x rászorítok aztán elengedem és ezt megismétlem ha kell:)Nah meg ez legalábbis engem stimulál is:)
4/4 anonim válasza:
orgi? orr-gíííí??! VÁávávávávááááááá! Gratulálok, percekre sikerült elvenned a kedvem még a szextől is! Közben is így mondod? Ehh, inkább nem is akarom tudni.
Ja, a kérdés. Nos hát a fájdalomtól is összeszűkülhet, de remélhetőleg azt észrevennéd, szóval igen, valószínűleg élvezi. Még ha nem is pont akkor van orgazmusa, mert valóban akarattal is tudják ezt csinálni, és milyen jó is az...
hmmm, eddig tartott :)
Ha ritmikusan csinálja miközben egyéb jeleit is adja a dolognak, akkor valószínűleg épp elélvez. Esetleg nagyon tehetséges színésznő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!