Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi aki már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi aki már volt útszéli prostival?

Figyelt kérdés

Milyen véleményetek van róluk????

22 éves vagyok és most akarok egyet kipróbálni....

2009. szept. 9. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Én ugyan nem vagyok férfi,de elítélem azokat,akik velük kezdenek ki.Pénzt adni azért,amit rendes nőtől ingyen is megkaphatnak,és még az egészségüket is kockáztatják.De a férfiak némelyike már csak ilyen.
2009. szept. 9. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok és voltam már k.rvával.

Épp nem volt barátnőm és ugye a "nő" azért kellett...

Hát arra jó volt hogy abba a pillanatba kielégüljek:)

Hmm...hogy mi a véleményem róluk.

Szerintem a többség csak kényszerből csinálja,nem élvezetből,mert a legtöbbjének nincs megfelelő végzettsége hogy rendesen elhelyezkedjen egy munkahelyen.

Persze kipróbálhatsz prostit,csak ajánlatos gumit húzni a betegségek elkerülése végett.

De inkább szerezz be barátnőt,az a legbiztonságosabb:)

2009. szept. 9. 22:22
 3/5 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Én kipróbáltam kiváncsiságból... Ne tedd. Barominagy csalódás volt. A csaj totál gépies volt és még fogazott is. Kidobott pénz volt. Ha már kurv@zni akarsz akkor inkább valami internetes csajt nézz. Azok igényesek és sokan még élvezik is (vagy marhajó szinészek... :) ). Persze egy útszéli csaj az pénzben nem mérhető egy olyan szolgáltató lányhoz akivel együtt tusolsz, megmasszíroz, kielégít szájjal és arra vágysz ,hogy ezt viszonozhasd neki... Te szeretnél orálisan kielégíteni egy útszélit?

Meg győztelek? ;)

2009. szept. 10. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Na,ja.

Ne útszélivel kezdj.

Hanem inkább keress itt aktuális szexpartnert: [link]

A tarifa alig drágább,van lakásuk,papírjuk van hogy egészségesek,csinosabbak....a szex pedig lényegesen minőségibb velük(mivel ők nem kényszerből csinálják hanem nekik ez a szakmájuk)

2009. szept. 10. 13:18
 5/5 anonim válasza:
Nekem volt ismerősöm aki kipróbálta. De csak orálisan "PRÓBÁLTA" a csaj kielégíteni mert nem sikerült neki...Szal ő is rossz tapasztalatokkal tért haza:) Sztem ne utszéli prostival kezdj! Vannak neten társkeresőn olyan hölgyek akik csak sexet akarnak és nem is néznek ki rosszul! szal ők nem muszályból csinálják mint a prostik hanem ezt élvezik!!:)
2009. szept. 10. 16:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!