Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki már volt útszéli prostival?
Milyen véleményetek van róluk????
22 éves vagyok és most akarok egyet kipróbálni....
Én férfi vagyok és voltam már k.rvával.
Épp nem volt barátnőm és ugye a "nő" azért kellett...
Hát arra jó volt hogy abba a pillanatba kielégüljek:)
Hmm...hogy mi a véleményem róluk.
Szerintem a többség csak kényszerből csinálja,nem élvezetből,mert a legtöbbjének nincs megfelelő végzettsége hogy rendesen elhelyezkedjen egy munkahelyen.
Persze kipróbálhatsz prostit,csak ajánlatos gumit húzni a betegségek elkerülése végett.
De inkább szerezz be barátnőt,az a legbiztonságosabb:)
Én kipróbáltam kiváncsiságból... Ne tedd. Barominagy csalódás volt. A csaj totál gépies volt és még fogazott is. Kidobott pénz volt. Ha már kurv@zni akarsz akkor inkább valami internetes csajt nézz. Azok igényesek és sokan még élvezik is (vagy marhajó szinészek... :) ). Persze egy útszéli csaj az pénzben nem mérhető egy olyan szolgáltató lányhoz akivel együtt tusolsz, megmasszíroz, kielégít szájjal és arra vágysz ,hogy ezt viszonozhasd neki... Te szeretnél orálisan kielégíteni egy útszélit?
Meg győztelek? ;)
Na,ja.
Ne útszélivel kezdj.
Hanem inkább keress itt aktuális szexpartnert: [link]
A tarifa alig drágább,van lakásuk,papírjuk van hogy egészségesek,csinosabbak....a szex pedig lényegesen minőségibb velük(mivel ők nem kényszerből csinálják hanem nekik ez a szakmájuk)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!