Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálod le, ha nem elégít ki a párod, pedig nagyon be vagy indulva?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 21:18
1/5 anonim válasza:
ŐŐŐ Szia anyu hogy-hogy ilyen hamar hazaértél? XD
2/5 anonim válasza:
lány vagyok, nálunk ilyeen még nem volt :D csak fordítva. de amikor mensi van akkor nagyon rossszzz
3/5 anonim válasza:
Hát ilyen nagyon ritkán van! Ha aktus közben esetleg nem sikerül akkor vannak ujjai, meg egyéb lehetőségek! nagyon odafigyel rám ezen a téren! Ez visszafelé is ugyanúgy működik! Szóval eddig semmi baki nem volt emiatt.
4/5 anonim válasza:
Pont a múlt héten történt meg, hogy akárhogy be voltunk indulva,nekem nem sikerült sehogysem elélvezni. Mondtam neki, hogy ő nyugodtan fejezze be, rásegítek, nincs gond, lesz ez még fordítva is. Nincs ezzel semmi probléma, előfordul...
23/L
5/5 anonim válasza:
nálunk nincs olyan hogy nem elégít ki egyszerűen rámászok és ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!