Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitol lehetett? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol lehetett? (lent)

Figyelt kérdés
egy honapja megujazott a baratom, kesobb fajt egy kicsit a hasam, de nem volt ver se semmi! tegnap lefekudtunk (mar nem az elso eset) es nekem nagyon fajt! alig tudtam menni, meg ulni se birtam, csak fekudni. kesobb meg fajt ugy 3 oran at, es aztan lassan elmult de meg ma is erzem egy kicsit hogy faj az alhasam.... A szuzhartyam csak most szakadt ki? vagy megserthetett, mert ahogy mar mondtam egy honapja mar fajt valahogy igy a hasam, csak nem enyire, meg csak fel oraig.... es meg azt is hozzatennem hogy tegnap probaltuk eloszor a kutyapozt, es akkor fajt, es aztan mindig jobban...... leci irjatok, felek hogy valami gond lehet ebbol, elore is koszonom!
2009. szept. 9. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Kutya pózban a pénisz mélyebbre tud hatolni! Szerintem az a baj! Néha nálunk is előfordul, hogy a párom fájdalmat okoz! Szerintem el fog múlni! Bár azt nem írtad hogy a póz közben érezted e hogy a párod már úgymond a határt súrolja!(Abban az esetben lehet ez a baki!) Ilyenkot érezhető, hogy mát a méhnyakat döfködi! Ilyenkor csak szólj neki, hogy finomabban egy kicsit! De ha nem múlik akkor érdemes elmenni nőgyógyihoz, nehogy valami komoly baj legyen!
2009. szept. 9. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jaj gyerekek, ne legyetek már ilyen tudatlanok. A szűzesség elvesztésénél nem a szűzhártya átszakadása fáj, hanem ahogy tágul az izom a hüvelyben. Ezért fáj a hasad (nekem is fájt), mert regenerálódik, húzódik össze. Ezért szokott lenni, hogy a 3-4. alkalommal is szokott még fájni valakinek, mert akkora tágul ki rendesen.

Ha nálad nem az első volt, akkor lehet, hogy rossz szögben csináltátok és azért fáj.

2009. szept. 9. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy igazán szereted? Kívánod a szexet? Lelki gondoktól is lehet, hogy fáj minden, feszengsz, félsz, hogy újra fájni fog.Gondold át, hogy mit érzel iránta. Nem csak testi, szellemi-lelki probléma is okozhatja ezt szerintem.
2009. szept. 9. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!