Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy csikiló/k? Vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek teszik? Fiúknak,lányoknak??
Izgató? A lányok ki vannak békülve vele?
Hol találok inygenesen hozzáférhető képeket róluk?
2009. szept. 9. 21:11
1/10 A kérdező kommentje:
csak csiklók,bár ha valaki tud képet mutatni a csikilóról az mindenképp tegye közzé
2009. szept. 9. 21:13
7/10 anonim válasza:
Nagy csiklók? Mi a nagy? Én pl. az enyém egy részét meg tudom nézni, ha fel vagyok izgatva! Bár nem nehéz, mert azt hiszem, hogy az én puncimra mondják, hogy kislányos! Hát ki vagyok én békülve vele, cserben még hagyott egyszer sem. Hogy kinek tetszik azt nem tudom, de szerintem ha a pasi a szeretett nővel van nem azt nézi hogy kicsi e vagy nagy! De ez az én véleményem női szemmel!
9/10 anonim válasza:
A linkelt kép nem csiklót ábrázol, hanem -- mint a kép neve is mutatja -- mikropéniszt.
10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mit nem lehet a kérdésen érteni.
Tetszik a nagy csikló vagy sem.
A lányok ki vannak vel békülve ha van nekik?
Hol találok ilyen képeket?
2009. szept. 10. 13:25
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!