Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tavaly decemberben veszítettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly decemberben veszítettem el a szüzességem és még mindig fájnak néha az együttlétek. Miért?

Figyelt kérdés
Csak egy fiúval voltam még, a barátommal, akivel nagyon szeretjük egymást és minden rendben megy köztünk. Amikor először együtt voltunk, fájt egy kicsit de nem véreztem.. De azóta, nem mindig, de néhány póznál pl. lovaglópóz, vagy ha hátulról csináljuk, akkor fáj még mindig. Úgy érzem szétfeszíti a hüvelyem, illetve inkább olyan mintha a hasam és a hüvelyem között csak egy vékony bőrréteg lenne, ilyesmi érzés. Nektek nem szokott ilyen lenni? Ja és ha nem mentem el "nagyvécére" mondjuk 1-2 napja (de még mindig nem kell mennem) akkor át lehet érezni a hüvelyemben..szóval érzem h ott keményedik a kaki(nem tudom szebben mondani most hirtelen, bocsánat:S:D) és ez nagyon kellemetlen.. Nektek is így van vagy csak nálam? Segítsetek légyszi!Köszönöm
2009. szept. 9. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom másnál hogy van, de nekem is szokott néha fájni. Minden póz tud fájni, ha rossz szögben csinálják. A kutyapóz is nagyon fájt elsőre (te jó ég, vissza se merek rá gondolni), de nem adtuk fel és pár perc próbálgatás után megtaláltuk a megfelelő szöget és azóta iszonyatosan élvezzük. Ugyanígy tud fájni bármelyik póz. Ha rosszul tartod magad, akkor mindegyik fáj. Próbáld megemelni a csípődet, vagy pucsítnai vagy valami. Menni fog az :)
2009. szept. 9. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi bajod. Valószínűleg még nem vagy eléggé kitágulva, ezért fájnak bizonyos pózok, amikor is mélyebbre ér a barátod szerszáma. Ez egy idő után meg fog szűnni.
2009. szept. 9. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szoktattok előjátékozni.? Ha nem teljesen vagy ellazulva, vagy bizgulva akkor lehet, hogy az a baj...
2009. szept. 9. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!remélem elmúlik hamarosan, mert így nem tudjuk sokféleképpen csinálni, és nem szeretném ha megunná ezt.mások is írjanak még ha van vmi hozzászólni valójuk!kíváncsi vagyok több véleményre is:)
2009. szept. 9. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: igen szoktunk, és addig el sem kezdjük amíg rendesen be nem nedvesedek. már nem is görcsölök, nincsenek gátlásaim.. ezért nem tudom mi lehet a baj. és szerintem nem ügyetlen a barátom se ő mindent megpróbál beleadni.
2009. szept. 9. 21:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!