Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért remegek miközben probál felizgatni meg mikor a kezemet megfogja hogy rakjam bele a boxerjába?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:53
1/11 anonim válasza:
Azért mert még nem akarod igazán, vagy nem olyan tempóban, ahogy ő. Próbáld meg érzékeltetni vele, hogy legyen egy kicsit kevésbé rámenős. Ha nem képes tekintettel lenni rád, akkor nem szerethet túlzottan....
2/11 A kérdező kommentje:
lasan már 4 honapja vagyunk együt és neki nem egy csaja volt már nekem meg egysem és már 3 szor is ugyan ugy remegtem azt mondta elmulik majd de mikor? és mitöl van ez?
2009. szept. 9. 21:06
3/11 anonim válasza:
az elején én is remegtem. és még 5-6 alkalomnál is de nem tudnám megmagyarázni miért:D szerintem azért mert azon izgultam mindig h jól csinálom-e. de majd elmúlik nyugi csak össze kell szoknotok:)
4/11 A kérdező kommentje:
kössy szépen de mikor remegek hirtelen megfogja a karomat erösen(megszoritja) aztán 5 percig nem remegek utána meg igen szinte evéget nem jön össze köztünk a sex eldobhat evéget?
2009. szept. 9. 21:16
5/11 anonim válasza:
előző vagyok.ha szeret akkor nem fog eldobni hidd el. azt meg neked kell érezned h mennyire szeret.gondolj csak bele: te eldobnád ha fordítva lenne ez?
6/11 A kérdező kommentje:
én biztos nem dobnám el de akkor a remegésem miatt nem tudok semit tenni igaz?
2009. szept. 9. 21:23
7/11 anonim válasza:
Azt tudod tenni, hogy igazán akarod és megbízol benne. Nem megfelelni akarsz!!!!! Bakker ne tömködje már a kezed az alsójába, ha remegsz. Ilyenkor határozottan vedd ki és simogasd a hasát, vállát és csókolózzatok, amíg el nem lazulsz eléggé... aztán mehet tovább... amíg te úgy érzed hogy mehet.
8/11 IQnindzsa válasza:
Nos... Dobd a srácot. Ha képtelen annyira felizgatni, ellazítani, megnyugtatni ,hogy a végén te magad akard megsimogatni OTT, akkor nem jó semmire sem. Az pedig ,hogy megszorítja a karodat közben, végképp elfogadhatatlan. Mi a következő? Ha orális aktusra kerül sor akkor majd a hajadba markol és ráerőltet? Nem jó ez sehogy. Ha remegsz, akkor azt azért teszed mert valami nagyon nem nem jól van.
9/11 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint a remegés akkor van ha valaki nagyon izgul, örül vagy fél.
10/11 A kérdező kommentje:
az utolsonak irom h teljesen igazad van izgulok hogy ne h ránknyisanak vagy vmi meg h ne hogy anyám hivjon h mit csinálok
2009. szept. 10. 19:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!