Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Hamar elfolyok,de ez csak előváladék. Mivel tudnám azt elérni,hogy ne álljon fel ilyen hamar a cerka? xd Az önkontroll, maszturbáljak sokáig nem műkjödik nálam, néha hama elmek, néha sokáig. Szeretném, ha segítene, aki tud, hülye, barom, állatok lécci kíméljetek.16/F
Válaszotok előre is köszönöm: Sensei0611
Ui.: ha lehete-mailban írjatok vissza: kocsis.kristof@freemail.hu
2009. szept. 9. 20:23
1/6 A kérdező kommentje:
...ha bnőm megöllel v simogat is már feláll ez kimaradt, bocsi!
2009. szept. 9. 20:24
2/6 anonim válasza:
Én örülök, mikor csak attól is feláll a barátomnak, ha átölelem, vagy csak végigsímom a hasát lassan... Imádom a tudatot, hogy kíván... :) De hozzátenném, hogy nagy önkontrollja van, és kibírja addig, amíg én el nem élvezek. Úgyhogy ez csak gyakorlás kérdése :) Hajrá
23/L
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D
2009. szept. 9. 21:13
4/6 anonim válasza:
jaj, ez tök normális. A lányok is örülnek neki. Én is szeretem ha a párom ennyire kíván engem, tök jó érzés. Ne csinálj vele semmit :)
5/6 anonim válasza:
Nyugi, velem is volt ilyen, majd kinövöd. Bár.. Még mindig van tulajdonképpen. Ha megfelelő aki csinálja, akkor még mindig ez van. Jó dolog :) Csak például villamoson nyáron fürdőgatyábnan egy kicsit kínos tud lenni :) Az elmenés miatt ne aggódj, gyakorlat teszi a mestert. Van egy trükk ami néha segít. Masztrubálj, de úgy, hogy amikor elmennél és már ottvagy, akkor önkontroll, elengeded és nézel valami rajzfilmet vagy asszexuális dolgokra gondolsz és lelankad. Utána kezded az egészet elölről. 4-5x megcsinálod és csak utána engeded ki. Ezt ha megcsinálod minden maszturbálásnál nem lesz gond, a korai magömléses srácoknál be szokott válni, de annak is hasznos aki nem küzd az említett problémával :) kitartás és hajrá hajrá 20/F
6/6 A kérdező kommentje:
köszi,rendesek vagytok:D
rajta vagyok xxd
2009. szept. 10. 18:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!