Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj még mindig a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj még mindig a szex? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Júniusba feküdtem le a barátommal.Akkor tövig benyomta és nem fáj azóta egyre jobban fáj.Miért van?Ha egyszer hagyom hogy nagyon fájjon akkor utána nem fog?(ezalatt azt értem hogy vajon nem szakadt még el a szüzhártyám)?bár szerintem ez hülyeség

Veletek volt már ilyen?

2009. szept. 9. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szűzesség elvesztésénél sose a szűzhártya az ami fáj, hanem ahogy a hüvely izmai tágulnak. Valószínűleg nagyon görcsölsz.

A fájdalom egyébként nem szokott elmúlni rögtön egy alkalom után. Legalábbis nálam több alkalom kellett.

2009. szept. 9. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele sajnos:S

Én júliusba feküdtem le elöször a barátommal.

Azóta kb 15 X voltunk együtt és még még mindig érzek néha fájdalmat.a néhát úgy értem h minden aktus alkalmával néha.

Azt mondják idővel elmúlik...Hát remélem is :D

2009. szept. 9. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az izmok kitágulása a fájdalmas, vagy lehet h a barátod pénisze túl nagy és azért fáj, de az is lehet h nem nedvesedsz be eléggé, és azért fájdalmas, régen nekem is fájt de már nem.
2009. okt. 25. 15:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!