Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom arra kért, hogy simogassam magam és maszturbáljak előtte. Elég gátlásos vagyok, szerintetek hogy tudnám ezt leküzdeni, hogy ne legyek szégyenlős előtte? 16L
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 18:42
1/5 anonim válasza:
gyakorlással. csak elkezdeni nehéz. aztán látod, hogy ő élvezi, h neki ez bejön, és nekedis egyre könnyebb lesz elengedned magad.
2/5 anonim válasza:
Előszörre talán vegyél szoknyát.
Aztán egy idő után ezt föl is lehet lebbenteni... vagy ő is alányúlhat közben.
Lehet, hogy így könnyebb lesz.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha valami nem esik jól a szexben, azt ne csináld. Én nem tartom magamat gátlásosnak, de valahogy ezt nem tudnám megcsinálni, amit tőled kért a párod. Szóval, csak ami jól esik, és élvezed. Lehet nemet mondani.
4/5 anonim válasza:
Bár én nem a gátlásosság miatt folyamodtam ehhez a módszerhez de szerintem neked is beválna! Szóval én nyúlok magamhoz a párom előtt, hogy az ő keze is ott van! Csak úgymond fogja az enyémet! Ha becsusszan az ujjam akkor az övé követi! Így magadhoz is nyúlsz meg nem is! Egy próbát megér!
5/5 anonim válasza:
Ne légy szégyenlös elötte..élvezni fogja amit lát:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!