Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippet vagy segítséget kérnék, Merevedésemmel kapcsolatos vagy hogy mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok.Nem tudom mi baj lehet mert ahogy együtt vagyunk a barátnőmmel fel szokott állni a péniszem de van olyan hogy elkezdi izgatni meg minden és nem áll olyan mereven meg hamar le is lankad, amikor meg a szexre kerülne a sor (óvszerrel) akkor is lelankad. De van olyan amikor jó csak akkor meg hamarabb elmegyek. Meg a hugyhólyagom is sűrűbben telik meg és gyakran kell wc-re mennem.
Mitől lehet ez valaki valami tippet tudna adni? Előre is köszönöm.
2009. szept. 7. 23:45
1/3 anonim válasza:
A merevedési problémáidnak sok oka lehet, ez esetben például a szorongás is lehet ilyen. Ha tényleg kívánod a barátnőd lehet, hogy csak annyi a probléma, hogy túlságosan is izgulsz vajon sikerül-e vagy nem. Az óvszernél való lelankadás sok férfival előfordul hiszen sokkal kevésbé érzed az ingereket ha azzal védekeztek. Ha huzamosabb ideje együtt vagytok akkor meglehetne próbálni egy tablettás megoldást lehet, hogy segít. Az pedig, hogy többször kell wc-re járnod ha együtt vagytok természetes. Ez csak az ingerlés hatása. Remélem tudtam segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, remélem összefog jönni.
2009. szept. 8. 17:45
3/3 anonim válasza:
fejsze ? (szerintem lenne hatás)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!